OGLASIO SE RESTORAN U MIONICI GDE SE DESILA TUČA: Gosti se "koškali" sa obezbeđenjem! Tužilaštvo će odlučiti o KRIVIČNIM PRIJAVAMA!

Autor:

Vesti

07.09.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celim slučajem bavi se i nadležno Tužilaštvo, koje danas treba da odluči o eventualnim krivičnim prijavama za učesnike incidenta.

OGLASIO SE RESTORAN U MIONICI GDE SE DESILA TUČA: Gosti se "koškali" sa obezbeđenjem! Tužilaštvo će odlučiti o KRIVIČNIM PRIJAVAMA!

Foto: facebook printscreen

Tokom svadbenog veselja u Mionici došlo je do incidenta u kome je povređeno sedam osoba, od kojih je jedna mladoženja, a prema izjavi mlade i ona je ta koja je dobila batine u opštem metežu.

Gosti koji su prisustvovali slavlju svedoče da je polupano tek nekoliko čaša, kao i to da nije bilo ozbiljnih incidenata koji bi izazvali burnu reakciju radnika obezbeđenja, ali da je do nje došlo nakon prebijanja prvog gosta.

Tokom jučerašnjeg dana oglasila se i mlada, čiji je brat hospitalizovan, budući da mu je u sukobu sa obezbeđenjem slomljena jagodična kost, ali se niko iz restorana nije oglašavao.

Iako je Republika pokušavala da stupi u kontakt sa vlasnikom restorana, on se nije javljao, a onda je osvanulo saopštenje restorana "D luks" u kome iznose svoju verziju priče.

- U kasnim popodnevnim satima na svadbenom veselju došlo je do više incidenata u pogledu nedoličnog ponašanja prema osoblju restorana i namernog oštećenja imovine većih razmera od strane određenog broja gostiju u vidu razbijanja čaša, flaša i tanjira, te lupanja stolica i barskih stolova - kaže se u njihovom saopštenju za javnost.

Podsećaju da restoran upravo u cilju izbegavanja ovakvih nemilih scena od početka svog poslovanja ima zaključen ugovor o obezbeđenju objekta sa privrednim društvom "Dekapolit" iz Valjeva.

- U skladu sa poslovnom politikom restorana, gosti koji su vinovnici incidenta više puta su opominjani da se uzdrže od daljeg oštećenja imovine i ugrožavanja bezbednosti gostiju, ali su se na upozorenja oglušili, te su radnici obezbeđenja bili prinuđeni da ih udalje iz svečane sale u hol objekta. Revoltiran takvim postupkom, veći broj lica se uputio u hol i izazvao koškanje sa radnicima obezbeđenja koji su koristili svoja ovlašćenja srazmerno jačini napada koji su pertrpeli – objašnjava menadžment restorana "D Lux", prenosi Kurir.

Tužilaštvo odlučuje o podnošenju krivičnih prijava

Nadležno tužilaštvo u Mionici danas će, na osnovu policijskog izveštaja i izjava aktera, odlučiti o eventualnom podnošenju krivičnih prijava, piše Kurir.

Podsetimo, mlada Milica Petrović, je nakon nemilog incidenta za Republiku rekla kako je proslava bila normalna, do momenta kada je prebijen prvi gost na svadbi, kao i da je polomljeno nekoliko čaša, a da se njena porodica ugovorom obavezala da će svaku štetu isplatiti, te nije bilo potrebe za ovakvim nasiljem i brutalnim prebijanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading