Sajsi MC izrešetala Vendi nakon emisije kod Amidžića: "Ona gura kvazi duhovnu priču"

Autor:

Zabava

22.09.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Sajsi oglasila se nakon emisije ,,Amig show" u kojoj je gostovala sa Vesnom Vukelić Vendi!

Sajsi MC izrešetala Vendi nakon emisije kod Amidžića: "Ona gura kvazi duhovnu priču"

Foto: youtube.com/AmiG Show, TikTok printscreen

Reperka MC Sajsi gostovala je u emisiji "Amidži šou" sa pevačicama Majom Nikolić i Vesnom Vukelić Vendi, a njene reakcije sa gostovanja su hit na mrežama.

Naime, one su se u jednom trenutku sukobile, a reperka je sve vreme pervrtala očima. Uz to situacija je kulminirala kada je Vendi prokomentarisala njenu energiju.

- Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić Amig show

 

- Dođi na nastup, pa vidi - odgovorila joj je Sajsi, a potom dodala:

- Ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bivstovanje ovde.

Zbog situacije u emisiji, ubrzo su na Tviteru krenuli komentari podrške upućeni Sajsi MC.

- Ne znam da li se ikad dogodilo da je nju neko ovoliko izbacio iz takta u nekom intervjuu koliko klošarka Vendi, svaka čast na integritetu, kao i pribranosti da joj ne zavališ šamarčinu - napisao je jedan korisnik Tvitera, a Sajsi MC mu je odmah odogovorila:

 

 

- Ljudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati dosledan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro videla da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču... E, pa nećeš ne, gadno - rekla je reperka, pa dodala:

- Btw stvarno nisam došla u emisiju sa idejom da prevrćem očima, ali organska reakcija na određene stavove plus nisam očekivala kadar u tom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading