IZREŠETALI SU GA PRED NJENIM OČIMA! Pre Šijana Goca je bila u vezi sa ovim OPASNIM MOMKOM, njegovu SMRT teško je podnela

Autor:

Zabava

20.09.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koju je doživela pre braka sa Šijanom ostavila je dubok trag.

IZREŠETALI SU GA PRED NJENIM OČIMA! Pre Šijana Goca je bila u vezi sa ovim OPASNIM MOMKOM, njegovu SMRT teško je podnela

Foto: youtube.com/printscreen/Glamur Happy tv

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska danas ima mnogo razloga za slavlje - prošle godine postala je baka malog Zorana, pre nekoliko dana oženila je sina Mirka, a uskoro će dobiti još jednog unuka. pevačica ne skriva sreću zbog prinova u porodici i ne propušta priliku da javno ispriča koliko uživa u druženju sa svojim najmilijima.

Ipak, iza osmeha folk zvezde krije se teška priča o kojoj retko govori.

Naime, poznato je da je njen suprug Zoran Šijan stradao tako što je ubijen u centru Beograda, ali malo ko zna da je Božinovska pre ove tragedije već doživela istu sudbinu.

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

 

Pevačica je jednom prilikom ispričala da je, pre upoznavanja sa Zoranom Šijanom, imala partnera koji je ubijen u pucnjavi.

Naime, pre nego što je upoznala Zorana Šijana, s kojim je bila u braku nekoliko godina, Goca Božinovska bila je u vezi sa izvesnim Mitom, koji je izrešetan u jednom hotelu u Beogradu, a sve se odigralo pred pevačicinim očima.


- Pre Šijana imala sam momka koji je ubijen, Mita se zvao. Držao je kazina po Nemačkoj, baš je bio bogat i moćan. Ali ja nisam znala i tu drugu stranu, da se bavio drugim poslovima. Nikako mi se nije dalo u životu da budem ispunjena i da to traje. Upoznala sam ga na moru u Igalu, na plaži, i bila sam mnogo zaljubljena u njega. Bili smo godinu dana zajedno, ali tužna je to priča, ne volim toga ni da se sećam - počela je Goca svoju ispovest pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Glamur na Happy TV.

 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Goca Božinovska

 


- Došli smo za Novu godinu iz Nemačke, jer je on tamo držao kazina, pa sam htela da ga upoznam s roditeljima i sa ćerkom Jelenom. Posle toga smo otišli u Beograd, u jedan hotel, gde je bilo dosta naših prijatelja, i tu smo slavili Novu godinu. Kad smo izlazili, držali smo se za ruke i jedan čovek je direktno, sa pet metara razdaljine, pucao u njega. Ubili su ga pored mene. Pre nego što je pao, uspeo je mene da odgurne, da ne nastradam. Teško sam to preživela. Ja sam svaki dan plakala, toliko sam bila potonula. Da nije bilo moje Zlate (Petrović, prim. aut.), koja je uvek bila tu za mene, ne znam šta bi bilo. Ona me tešila - kazala je Božinovska.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading