OVAKO IZGLEDA NAJMLAĐA SESTRA KOVAČ! Aleksandru i Kristinu svi dobro znamo, a ANJA se veoma retko pojavljuje u javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2022

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaću javnost pre nekoliko dana potresle su vesti o smrti legendarnog kompozitora Kornelija Kovača.

OVAKO IZGLEDA NAJMLAĐA SESTRA KOVAČ! Aleksandru i Kristinu svi dobro znamo, a ANJA se veoma retko pojavljuje u javnosti! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Kornelije Kovač preminuo je u 81. godini u Beogradu nakon komplikacija izazvanih koronavirusom, a njegove ćerke Aleksandra i Kristina Kovač tužne vesti podelila su putem društvenih mreža.

Poznato je da nekadašnje velike zvezde naše pop scene, čuvene sestre Kovač koje su devedesetih činile jedan od naših najpopularnijih muzičkih sastava pod nazivom K2, već godinama nisu u kontaktu, a o njihovom narušenom odnosu svedoči i činjenica da se na očevoj sahrani u Aleji zaslužnih građana nisu ni pozdravile.

U najtežim trenucima kada su na večni počinak ispraćale svog oca, kako bi sprečila eventualne neprijatnosti, između Aleksandre i Kristine sve vreme je stajala njihova najmlađa sestra Anja.

Foto: ST/D. KADIĆ

Sestre Kovač

 

Anja, za razliku od ostalih članova svoje poznate porodice, nije bila zainteresovana za muziku, pa se odlučila za drugi pravac u umetnosti i počela da bavi produkcijom i glumom.


Svojih pet minuta slave imala je u tinejdžerskoj seriji "Neki novi klinci" u kojoj se pojavila u ulozi Roki, međutim, nakon toga smo vrlo retko bili u prilici da je vidimo u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading