PRE DVE GODINE NESTAO SA SCENE, DANAS JAVNOST O NJEMU NE ZNA NIŠTA! Stefan Živojinović odustao od muzičke karijere, a ovako je Brena prokomentarisala njegove ŽIVOTNE ODLUKE

Autor:

Zabava

16.09.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimio je nekoliko pesama, a onda odlučio da odustane od muzičke karijere.

PRE DVE GODINE NESTAO SA SCENE, DANAS JAVNOST O NJEMU NE ZNA NIŠTA! Stefan Živojinović odustao od muzičke karijere, a ovako je Brena prokomentarisala njegove ŽIVOTNE ODLUKE

Foto: ST/D. KADIĆ, P. Divac

Sin Lepe Brene Stefan Živojinović pre nekoliko godina uplovio je u muzičke vode, a mnogi su mu tada predviđali ozbiljnu karijeru.

Ipak, nakon nekoliko pesama koje je snimio, ali i brojnih nastupa u prestoničkim klubovima, Stefan je rešio da odustane od karijere i od tada ga retko možemo videti u javnosti.

 

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY

Stefan Živojinović

 

Naime, Stefan je pre dve godine potpuno nestao sa scene i danas se o njemu ne zna gotovo ništa, a njegova majka jednom prilikom govorila je o odluci svog sina da se povuče iz javnog života.


- Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo.

 

Foto: eStock

Stefan Živojinović

 

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena tada za "Stori".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading