POSLEDNJI POZDRAV: Zdravko Čolić dao ČITULJU Korneliju Kovaču, BOLNIM REČIMA se oprostio od svog velikog prijatelja

Autor:

Zabava

16.09.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne domaće zvezde opraštaju se od legendarnog Kornelija Kovača, a poslednji pozdrav sada mu je uputio i Zdravko Čolić.

POSLEDNJI POZDRAV: Zdravko Čolić dao ČITULJU Korneliju Kovaču,  BOLNIM REČIMA se oprostio od svog velikog prijatelja

Foto: ATA Images

Čuveni pevač Zdravko Čolić nikada nije krio da je upravo Kornelije zaslužan za njegovu karijeru, a od svog velikog prijatelja i saradnika, oprostio se bolnim rečima.

- Poslednji pozdrav, dragi Bato - stoji u čitulji.

Na dan smrti Kornelija Kovača, na zvaničnom Instagram profilu Zdravka Čolića takođe je osvanuo oproštaj od legendarnog muzičara.

- Izgledalo je kao da ćeš zauvek biti tu. Hvala ti za muziku… za dela koja si stvarao… za reči pažnje i ljubavi koje si imao za sve nas. Obeležio si naše živote. Hvala ti, Bato, za sve! - naveo je Čolić na svom Instagramu.

Foto: ATA Images/printscreen/youtube.com

 

 

Podsećamo, Zdravko Čolić i Kornelije Kovač bili su dugogodišnji saradnici, a upravo Kornelije je komponovao neke od njegovih najvećih hitova, kao što su April u Beogradu, Živiš u oblacima, Zvao sam je Emili, Jedna zima sa Kristinom, Jedina, Mađarica, Ona spava, Pjevam danju, pjevam noću, Stanica Podlugovi, Ti možeš sve, Ti si bila, uvijek bila, Ti si mi u krvi.

Čuveni srpski kompozitor Kornelije Kovač preminuo je 13. septembra u 81. godini u Beogradu, a uzrok smrti je infekcija virusom kovid 19.

Foto: Tanjug

Kornelije Kovač

 


Kornelije Kovač biće sahranjen u subotu u 14 časova Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Informaciju o ispraćaju objavila je njegova ćerka Aleksandra Kovač, koja je zamolila sve koji planiraju da prisustvuju, da se pridržavaju svih epidemioloških mera, nose maske i održavaju fizičku distancu zbog korona virusa.

- Dragi prijatelji, sahrana našeg voljenog tate će se održati u subotu, 17.septembra, u 14h, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Okupljanje rodbine i prijatelja je u 13h u Glavnoj kapeli na Novom groblju. S obzirom da će na sahrani biti starijih ljudi, tatinih kolega i prijatelja, i onih narušenog zdravlja, a da Korona virus i dalje odnosi živote, molim sve koji žele da dođu, da se OBAVEZNO pridržavaju svih epidemioloških mera, nose maske i održavaju fizičku distancu. Moramo paziti jedni na druge, jer nepažnja, glupost i bahatost mnogih su nas sve mnogo koštale. Hvala vam unapred!

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.10.2022 14:08

Ali nije nasao za shodno da mu ode na sahranu,toliko o tome koliko je zahvalan za sve sto je Korni uradio za njega,sramota