Gazdarica njihovih života! Lepa Brena se za sve pita: Viktorovu svadbu NE ŽELIM!

Autor:

Zabava

09.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena progovorila o svadbama sinova.

Gazdarica njihovih života! Lepa Brena se za sve pita: Viktorovu svadbu NE ŽELIM!

Foto: E-stock, ST/V. Lukić, D. Kadić

Nakon što su se u medijima pojavile insinuacije da se mlađi sin Lepe Brene Viktor verio, kasnije se ispostavilo da se ne radi o njemu, već o njegovom prijatelju, čiji je stori Živojinović podelio na Instagramu i tako napravio opštu pometnju, što je, naravno, prokomentarisala i njegova majka, koja je, pritom, otkrila čiju svadbu najviše priželjkuje.

- Viktorovu svadbu još ne priželjkujem, ali Stefanovu da. Viktor se nije verio, već njegov dobar prijatelj. S leđa jako liče - bila je iskrena Brena, koja je prokomentarisala i spekulacije da je njen sin Stefan okončao vezu s dugogodišnjom devojkom.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

- Ne znam verujte mi. Ko s kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne pratim sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će nas po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koje imaju upoznati s izabranicama onda kada budu smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavljaju i devojke i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene - izjavila je Lepa Brena. Inače, pevačica za sebe kaže da je rezervna baka deci koja su u njenoj porodici.

- Ja imam troje unučadi da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete ćerka Majda ima dvoje dece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada kažem da sam supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvek rezervna baka - rekla je šaljivo, pa otkrila šta je najviše plaši i zbog čega će morati da promeni dosadašnji način života.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Brena o sinovima

- Što sam starija, ponovo upadam u neku kolotečinu, gde se radi sve više i više, a deca su već odrasla i mnogo mi nedostaje taj žamor u kući, njihovi ulasci, izlasci, pa čak i ti kasni dolasci jer sada svako živi u svom prostoru, a mi živimo u prostoru gde su sve njihove sobe prazne i to me, na neki način, rastužuje. Moraću da odem u neki manji prostor i da ne obilazim te prazne sobe gde su oni bili. Ja sam najsrećnija na svetu kada mi je porodica na okupu - rekla je iskreno pevačica.

Viktor: Kad se budem ženio, svi će znati

Nakon što je napravio opštu pometnju, okačivši na stori snimak na kom se vidi muškarac njegove konstitucije kako kleči i prosi devojku, Viktor Živojinović je prokomentarisao:

Republika

Foto: ATA Images

Viktor Živojinović

- Nisam se verio, nemam devojku i nisam u vezi. Došlo je do nesporazuma, momak sa snimka iz mog storija nisam ja nego moj drug koji je slične građe, kao ja, i svi su pomislili da sam ja. To mi je stvarno dobar prijatelj. Nema potrebe da nešto krijem, kada budem imao devojku, javno ću je pokazati, kao što sam to činio do sada, a kada odlučim da se ženim, to će svi znati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Перагеније

09.09.2022 20:35

Посесивна мајка?...

Mirko

10.09.2022 08:01

Gazdarica, diktator i tiranin.

Srba

10.09.2022 12:01

@Mirko - Jadni Boba. Papučar.