"KAD ME BRAĆA IZNENADE"! Mirko Šijan slavi MOMAČKO VEČE, po njega došla LUKS LIMUZINA, sve je spremno za LUD PROVOD! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Goce Božinovske u nedelju će se zavetovati na večnu ljubav svojoj izabranici Bojani Rodić.

"KAD ME BRAĆA IZNENADE"! Mirko Šijan slavi MOMAČKO VEČE, po njega došla LUKS LIMUZINA, sve je spremno za LUD PROVOD! (FOTO)

Foto: instagram.com/miresijan

Mirko Šijan spreman je za veliki dan kada će svojoj izabranici Bojani Rodić izgovoriti sudbonosno da, a večeras će sa svojim drugovima uživati u provodu za pamćenje!

 

Naime, Mirko večeras proslavlja momačko veče, a putem društvenih mreža pokazao je kako su ga drugovi iznenadili.

 

Po budućeg mladoženju stigla je luksuzna limuzina, a unutra ga je dočekala flaša skupocenog šampanjca kojim su momci započeli ludu noć.

- Kad me braća iznenade! - napisao je Mirko uz fotografiju na kojoj uživa u vožnji limuzinom.

 

Podsećamo, mlada je u proteklog ponedeljka sa drugaricama proslavlila devojačko veče u Crnoj Gori, a sada je došao i mladoženjin red da se zabavi i poslednje veče kao „slobodan“ muškarac proslavi sa prijateljima.

Mirko i Bogdana u nedelju 18. septembra zavetovaće se jedno drugom na večnu ljubav. Prema pisanjima domaćih medija, svadbeno slavlje ovog para će se organizovati u jednom luks prestoničkom restoranu, sa 350 zvanica, gde će biti brojni vip gosti. Buduća mlada je već spremila raskošnu venčanicu, a kroz nekoliko meseci u njihov dom stiže još jedna beba, a par ne krije uzbuđenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading