DETALJ SA VENČANJA ĐOKOVIĆEVOG BRATA KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Isplivao snimak koji otkriva SVE o odnosu Novaka i Jelene! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O venčanju Đorđa Đokovića i Saške Veselinov javnost već danima ne prestaje da bruji!

DETALJ SA VENČANJA ĐOKOVIĆEVOG BRATA KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Isplivao snimak koji otkriva SVE o odnosu Novaka i Jelene! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Mladenci su se na večnu ljubav zakleli jedno drugom u ponedeljak 12. septembra u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a glamurozno slavlje upriličeno je u jednom od najluksuznijih letovališta u Crnoj Gori. Slavlje je trajalo dva dana, a goste su zabavljale neke od najvećih zvezda naše muzičke scene - Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Saša Kovačević, Aleksandra Prijović i drugi.

Iako je porodica Đoković pokušala da ceremoniju venčanja i svadbeno veselje sakrije od očiju medija, mnogi detalji isplivali su u javnost, a jedan od njih privukao je posebnu pažnju.

Portal Republika uspeo je da zabeleži zanimljiv trenutak ispred Crkve Svetog Marka na kom se vide Novak i Jelena, a koji govori sve o njihovom odnosu!

Naime, Novak je, vidno raspoložen, u jednom trenutku zaplesao s Jelenom dok su trubači svirali, pa joj je na španskom rekao da je prelepa!

- Lepotice, ti si mnogo zgodna - pričao je Nole, a Jelena nije skidala osmeh s lica, pa je zagrlila supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

14.09.2022 18:48

Daleko je ona od zgodnog, i dupe i sise je zaboravila kod kuce