KO JE ĐOKOVIĆEVA SNAJKA? Evo čime se Saška Veselinov BAVI i kako je izgledao početak VEZE sa Đorđem!

Autor:

Zabava

12.09.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Đoković, najmlađi brat najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, zakleo se danas na večnu ljubav Aleksandri Saški Veselinov u Crkvi Svetog Marka u Beogradu.

KO JE ĐOKOVIĆEVA SNAJKA? Evo čime se Saška Veselinov BAVI i kako je izgledao početak VEZE sa Đorđem!

Foto: Srpski telegraf

Saška Veselinov

Ceremoniji venčanja prisustvovali su članovi najuže porodice, a mladencima su prvi čestitali Dijana i Srđan Đoković, koji nisu mogli da sakriju sreću zbog sinovljevog venčanja.

Međutim, javnost trenutno najviše interesuju detalji vezani za Đokovićevu snajku.

 

Saška Veselinov je model i influenserka. Sa Đorđem je jednom prilikom gostovala u emisji "Amidži šou", kada su otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more. Po po povratku Đorđe je rekao:

’’Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću."

Saška je popularna na Instagramu, gde je prati više od 50.000 ljudi. Voli da putuje i najviše voli egzotične destinacije, poput Dubaija i Tanzanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

12.09.2022 15:21

Al je upecala muža, voli da putuje, jel da - a je l voli da plevi luk i okopava kukuruz, šta mislite! Kuka motika za ovom!!

Mirjana

13.09.2022 16:12

@Vojvotkinja Tolstoj - Meni ova,sto ljubi papagaja pred ulazak u crkvu,ne daje nadu da ce biti dobra snajka za ovu pristojnu porodicu.Jelena mi deluje mnogo pristojnije i skromnije iako od nje ima vise razloga da to ne bude.Ova bi dobra bila za zadrugu.