Mlada sve vreme DOZIVALA NJU, na Đoletovoj ruci PAPRENO SKUP SAT! OVIH 9 detalja sa svadbe Novakovog brata NISTE VIDELI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

12.09.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Đoković se danas oženio, a crkveno venčanje je obeležilo ovih devet detalja.

Mlada sve vreme DOZIVALA NJU, na Đoletovoj ruci PAPRENO SKUP SAT! OVIH 9 detalja sa svadbe Novakovog brata NISTE VIDELI!  (FOTO, VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Danas su se u crkvi Svetog Marka na večnu ljubav zavetovali Saška Veselinov i Đorđe Đoković, a pojedini detalji sa venčanja su promakli mnogima, ali ne i nama.

Od sveštenika dobili ikonu Svetog arhanđela Mihaila

Sveštenik je u crkvi mladencima poklonio ikonu Svetog arhanđela Mihaila, pa je cela porodica prišla da je celiva.

Foto: srpski telegraf

Porodica Đoković na poklon dobila ikonu

Novak je za Republiku rekao da je najponosniji na svog brata, pa je otkrio da mu nije davao nikakav savet.

- Najponosniji sam zbog brata, on sve zna - rekao nam je teniser kroz smeh.

Novak deci kupio brojanice

Foto: Srpski telegraf

Novak kupovao deci brojanice

Novak Đoković je po dolasku ispred Crkve Svetog Marka prvo lumpovao sa trubačima, a nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da" otišao je da deci kupi po brojanicu i ikonicu. Novak je podelio osveštane darove, a onda su ponovo svi izašli ispred da nastave da uživaju uz muziku. Novak je s decom stigao i da se pomoli, pa ih je učio kako da celivaju ikone.

Mlada sve vreme dozivala mamu

Foto: Srpski telegraf

Saška Veselinov sa mamom

Mlada Saška Veselinov na venčanje je stigla s majkom i kumom u posebnim kolima, a po dolasku u crkvu ju je sve vreme dozivala. Mnogi su se pitali zbog čega je Saška bojažljivo neprekidno zvala majku da bi se uverila da joj je blizu, a ona se trudila da ćerki objasni da joj čuva leđa i da ne treba da ima tremu ni zbog čega.

Novak Jeleni delio komplimente 

Novak Đoković nije skidao pogled sa supruge Jelene, o čemu svedoče fotografije koje je naša ekipa napravila ispred crkve. Novak je u jednom trenutku zaplesao s Jelenom dok su trubači svirali, pa joj je na španskom rekao da je prelepa.

- Lepotice, ti si mnogo zgodna - pričao je Nole, a Jelena se smeškala, pa je zagrlila supruga.

Đubretar radio selfi s Noletom

Foto: Srpski telegraf

Đubretar se slikao sa Noletom

Radnik gradske čistoće koji je radio nedaleko od lokacije na kojoj se par venčao prepoznao je tenisera, pa je potrčao da s njim uradi selfi. Muškarca su prvo ljudi zamolili da se skloni, a kada ga je Novak primetio, pozvao ga je da priđe da bi se fotografisali. Radnik se uredno zahvalio, pa se vratio svom poslu.

Skupoceni sat Đorđa Đokovića

Mladoženja je bio skockan od glave do pete, a stajling je upotpunio papreno skupim satom. Radi se o satu marke ''Roleks'' vrednosti 37.700 evra.

Foto: Republika

Sat na ruci Đorđa Đokovića

 

Srđan sedi u crkvi, Dijana stoji

Foto: Republika

Srđan Đoković sedi u crkvi

Za vreme venčanja Đoletov otac Srđan je sve vreme sedeo, dok je majka Dijana stajala pored njega. Na trenutak je pokušao da ustane i prekrsti se, ali se istog trenutka vratio u sedeći položaj. Izgleda da je imao bolove, te nije mogao da ispoštuje protokol venčanja i stoji, dok Dijana nije sedala.

Mladoženja glumi deverušu

Republika

Foto: Republika

Đorđe Đoković drži Saški veo

Na samom ulasku u crkvu Saška je čučnula i poljubila svog papagaja, kog je prethodno izvadila iz kaveza. Kako joj se venčanica previše vukla po podu, mladoženja joj je prišao i pridržao je. U trenutku je Đole zamenio deveruše, pa radio njihov posao.

Kuma stala mladi na veo

Foto: Republika

Kuma stala mladi na veo

U toku venčanja kad su mladenci krenuli za sveštenikom da obiđu tri kruga oko oltara kuma je stala mladi na veo. Saška je odmah reagovala i pogledala kumu, koja joj umalo nije svukla krunu s glave kada je povukla veo. Srđan je pomogao Saški da se namesti, a kumi je bilo veoma neprijatno zbog onoga što je uradila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading