ĐORĐE ĐOKOVIĆ U PROVODU SA VERENICOM I BUDUĆOM TAŠTOM! Mladenci dva dana pred venčanje uživaju u noćnom IZLASKU, a ONA im pravi društvo! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, u ponedeljak 12. septembra izgovoriće sudbonosno "da" svojoj izabranici Saški Veselinov.

ĐORĐE ĐOKOVIĆ U PROVODU SA VERENICOM I BUDUĆOM TAŠTOM! Mladenci dva dana pred venčanje uživaju u noćnom IZLASKU, a ONA im pravi društvo! (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Par će se zavetovati na večnu ljubav u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice, a dok iščekuju svoj "veliki dan", par ne propušta priliku da uživa u čarima noćnog života naše prestonice.

Budući mladenci tako su i sinoć bili u izlasku, međutim, ovog puta imali su posebno društvo!

Naime, ovog puta sa Đorđem i Saškom u provodu je bila i njena mama, a fotografijom iz izlaska buduća mlada pohvalila se putem Instagrama.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Đorđe Đoković sa verenicom i budućom taštom

 

- Nas troje u provodu! - napisala je Saška uz objavljenu fotografiju.

Podsećamo, svadbeno veselje poznatog para zakazano je za 12. septembar, dok će lokacija održavanja venčanja gostima biti poznata tek sat vremena pred početak ceremonije.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor za naš portal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=%C4%90OR%C4%90E+%C4%90OKOVI%C4%86

Komentari (1)

Loading
Andrea

11.09.2022 09:10

Koji "silikonski otpad"...