BIVŠI FUDBALER ZVEZDE ODBRUSIO BOSANCIMA: Oni su pod kontrolom Amerike i Zapada, Rusija bi trebalo da igra protiv Srbije!

Autor:

Sport

11.09.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao im žestoku poruku.

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE ODBRUSIO BOSANCIMA: Oni su pod kontrolom Amerike i Zapada, Rusija bi trebalo da igra protiv Srbije!

Foto: FK Voždovac

Nemanja Pejčinović

Bosna i Hercegovina je prihvatila poziv Rusije za odigravanje prijateljskog meča 19. septembra.

Ipak takva odluka FS BiH izazvala je veliku buru i osudu javnosti u komšiluku, dok su zvezde tima Edin Džeko i Miralem Pjanić odbili da nastupe na meču u Sankt Peterburgu.

Povodom svega ovoga u izjavi za ruske medije oglasio se bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Pejčinović.

On je pozvao Rusiju da dogovori prijateljski duel sa Srbijom, koja to neće odbiti za razliku od Bosne.

 - Sad su zemlje poput BiH pod kontrolom Amerike i Zapada. Takvo njihovo ponašanje je sasvim logično. Mislim da Rusija treba da dogovori prijateljsku utakmicu sa FS Srbije. Sad je ruskom timu potrebno da igraju, a Srbi neće „bacati“ Rusiju kao što to sada pokušavaju u BiH - istakao je Pejčinović u razgovoru za Sport 24.

Podsećamo, Pejčinović je igrao četir sezone za Lokomotivu iz Moskve, a poslednje dve, nosio je dres Fakel Voronježa. Za Crvenu zvezdu nastupao je 2009. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading