HRVATI DOZVOLILI DODIKU DA IDE U JASENOVAC, A VUČIĆU ZABRANJUJU! Njegov cvet im je TRN U OKU!

Autor:

Vesti

11.09.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nesmetano boravio u Jasenovcu, postavlja se pitanje zbog čega je Hrvatima samo Vučić trn u oku?

HRVATI DOZVOLILI DODIKU DA IDE U JASENOVAC, A VUČIĆU ZABRANJUJU! Njegov cvet im je TRN U OKU!

Foto: Tanjug/Shutterstock

Dodik je boravio u Jasenovcu gde je u manastiru Svetog Jovana Krstitelja prisustvovao liturgiji povodom centralne proslave praznika Svetih novomučenika jasenovačkih koju je služio Patrijarh srpski Porfirije.

Republika

Foto: Tanjug/Hina/Srpsko narodno vijeće

Dodik u Jasenovcu

Vučiću u julu zabranjen odlazak u Jasenovac

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u julu je zabranjena privatna poseta Jasenovcu, a hrvatske vlasti su je okarakterisale kao pokušaj "da napravi haos" 

- Zamislite, „Vučić je hteo da dođe na našu tertioriju da položi cveće i upali sveću“. Zamislite taj haos da dođem i ostavim cveće, možda je problem u traci na vencu koja bi bila u bojama naše zastave. Da to nazivate provokacijom je, ne samo preterano, nego me je iznenadilo da je moguće da neko povede takvu kampanju - kaže Vučić tada i napomenuo da su brojni hrvatski mediji preneli da je želeo da "bane" i tajno ode, iako je samo hteo da položi cveće!

Udarili mu i na porodicu

Skoro je postalo normalno da na dnevnom nivou, kada nemaju kako da opravdaju svoje neuspehe, udaraju i napadaju Srbiju i njene uspehe.

Najniži udarci nedavno su stigli na račun porodice predsednika Vučića, prvo govoreći da je Vučić četnik, a kasnije i napadima na brata predsednika Andreja Vučića.

Republika

Foto: Tanjug

Hrvati napadaju i brata predsednika

Andrej je bio povezivan sa "političarima koji letuju u Hrvatskoj", iako je sam Plenković demantovao ove navode rekavši da "Vučić nema ni podguzni peškir u Hrvatskoj, jer neće da ga ima, a prezir prema jahtama i njihovim vlasnicima nikada nije krio".

Cvet ih boli, jer je Vučić Srbiju digao sa kolena

Zapravo, jedini razlog zbog koga traju konstantni napadi na predsednika i Srbiju uopšte jeste taj što je upravo on Srbiju podigao sa kolena, a ne mogu ni da se pomire ni sa sve većim napretkom naše zemlje.

Upravo taj cvet predstavlja snagu i silu koju se pretvara Srbija, pa bi im taj cvet bio ogroman trn u oku!

A možda i to što jedini on ne želi da ide na hrvatsko primorje i bira da uživa u lepotama svoje zemlje, dok svi drugi idu, ali i činjenica da odbija da im se udvara najveći problim koju Plenkovićeva vlast ima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading