NOVAK NAPRAVIO ŠOU NA SVADBI: Uzeo mikrofon od Sergeja Ćetkovića, pa UGLAS sa bratom i snajkom zapevao PRELEPU BALADU! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, rekao je danas sudbonosno "da" izabranici Saški Veselinov u Crkvi Svetog Marka u Beogradu

NOVAK NAPRAVIO ŠOU NA SVADBI: Uzeo mikrofon od Sergeja Ćetkovića, pa UGLAS sa bratom i snajkom zapevao PRELEPU BALADU! (FOTO)

Foto: instagram.com/whoisilija

Slavlje povodom sklapanja braka upriličeno je u Crnoj Gori, a Đokovići su organizovali spektakularnu proslavu za pamćenje i okupili veliki broj zvanica, među kojima su se osim bliskih prijatelja i članova porodice, našle i pojedine ličnosti iz javnog života.

Goste je na početku proslave zabavljao poznati pevač Sergej Ćetković, a Novak nije odoleo, pa je uzeo mikrofon od pevača, pa sa bratom i snajkom zapevao čuveni hit "Nije htjela".

 

 

Prizor je oduševio zvanice, pa su mnogi izvadili mobilne telefone ne bi li snimili ove momente na gala svadbi na primorju.

Goste je potom zabavljao i pevač Željko Samardžić, sa kojim su zvanice, ali i veseli mladenci, uglas pevale neke od njegovih najvećih hitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading