TRAGIČAN KRAJ za poznatu tiktokerku: Tanja POGINULA na užasavajući način, prijatelji se opraštaju od nje TUŽNIM porukama!

Autor:

Zabava

05.09.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata tiktokerka Tanja Pardazi preminula je na tragičan način!

TRAGIČAN KRAJ za poznatu tiktokerku: Tanja POGINULA na užasavajući način, prijatelji se opraštaju od nje TUŽNIM porukama!

Foto: Instagram.com

Poznata influenserka sa TikTok društvene mreže Tanja Pardazi preminula je u 21. godini života, što su potvrdili njeni prijatelji, koji su se oprostili od nje na društvenim mrežama. 

Tanja je poginula u padobranskoj nesreći u Torontu, a kako su saopštili u zvaničnoj izjavi iz organizacije stoji da je Tanja "poželjan nedavni dodatak u njihovoj zajednici padobranstva", koja je bila slobodan student. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rayestanya

 

Skidive Toronto je u saopštenju naveo da sarađuje sa lokalnom policijom. Policija Južnog Simkoa saopštila je u javnoj izjavi da je Pardazi proglašen mrtvim u lokalnoj bolnici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melody Oz (@melodymelow)

 

- Bila je najpametnija devojka najsjajnijeg uma - rekao je Ozgoli.

Ozgoli je takođe podelio emotivnu objavu punu Pardazijevih fotografija. Prema njegovim Instagram storijima, sahrana se obavila u petak. 

Inače, Tanja je bila izuzetno popularna na društvenim mrežama, imala je mnogo fanova, a inače je bila student filozofije, a pored toga, bila je i navijačica na Univerzitetu u Torontu. Ona je redovno na TikTok-u snimala svakodnevnicu svog života, a na ovoj društvenoj mreži broji i preko 100.000 pratilaca. 

 

 

Navijački tim u kojem je bila Pardazi podelio je fotografiju na kojoj pozira ispred Ajfelove kule.

Zauvek deo našeg tima i u našim srcima, Tanja Pardazi je bila jedna od milion“, napisala je organizacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksa

05.09.2022 14:12

U rubrici ‘zabava’ Pa jos prevedeno na Google translate