Sandra Afrika teža za 135.000 EVRA: Pevačica mlati pare k'o da rastu na drvetu, a otkrila i u šta će uložiti taj novac! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sandra Afrika zaradila je tokom letnje sezone 135.000 evra!

Sandra Afrika teža za 135.000 EVRA: Pevačica mlati pare k'o da rastu na drvetu, a otkrila i u šta će uložiti taj novac! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Sandra Afrika skoro svako veče ima svirke u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a po nastupu uzima 5.000-7.000 evra

Ova pevačica, koja važi za estradnu ličnosti za koju se bore, je za samo dva meseca zaradila 135.000 evra! Pevačica puni klubove gde god da se pojavi, pa ne čudi što tokom leta skoro svako veče ima zakazane nastupe.

Foto: instagram/darkolazicofficial

Sandra Afrika i Darko Lazić

 

- Sandra Afrika je među najtraženijim srpskim pevačicama jer vlasnici klubova znaju da pravi odličnu atmosferu. Njeni nastupi su uvek prepuni i traži se mesto više, pa je angažovana tokom celog jula i avgusta. Samo tokom ova dva meseca imala je 27 tezgi, što dovoljno govori koliko je popularna - priča izvor Informera.

Atraktivna pevačica od pevanja je zaradila novac za koji bi glat mogla da kupi stan u Beogradu.

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika Instagram

 

- Sandra ne peva za siću! Njeni menadžeri joj ne zakazuju svirku za manje od 5.000 evra, a u dijaspori uzima i 7.000 evra po nastupu, a o bakšišu da ne govorim. Ona se "razbija" od para svuda u regionu. Tokom leta baš ima mnogo posla - priča sagovornik i dodaje:

- Najviše tezgi ima na Crnogorskom primorju, ali u Hrvatskoj, gde je veoma popularna. Takođe, nekoliko puta je pevala u Makedoniji, a u avgustu je zabavljala i publiku u Beogradu, Zrenjaninu i Smederevu. Posle svih tih nastupa bogatija je za 135.000 evra, a tek je čeka radni septembar.

Sandra ne želi da govori o novcu, ali kaže da ga skuplja i ulaže u biznis koji je prošle godine započela s bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Njih dvoje su investirali u gradnju zgrade u centru Šapca sa 13 stanova, koje prodaju.

Foto: instagram.com/sandraafrika

Sandra Afrika slike

 

- Nastaviću da budem preduzetnica i da zidam zgrade. Nastupam širom Balkana i Evrope, pravim luksuzne zgrade i ništa mi više ne treba! Kad je reč o zaradi od nastupa, ili prodaje stanova, o tome ne bih da pričam. Neke moje kolege vole da se hvale ciframa, ali ja to ne želim - priča pevačica i dodaje da u zgradi koju je izgradila nije ostavila stan za sebe:

- Ne treba mi! Već imam kuću u Šapcu od 800 kvadrata i stan od 70 kvadrata u luksuznom naselju u Beogradu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading