Zbog TRAGEDIJE se povukla sa scene, posvetila je ćerki, a danas izgleda kao LUTKA: Pevačica i danas OPLAKUJE njegovu smrt! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović jedna je od traženijih pevačica kod nas, a njen život je ispunila tragedija!

Zbog TRAGEDIJE se povukla sa scene, posvetila je ćerki, a danas izgleda kao LUTKA: Pevačica i danas OPLAKUJE njegovu smrt! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevačica Elma Sinanović tokom dvehiljaditih godina bila je veoma popularna, a onda se odjednom povukla sa scene zbog tragedije koja ju je zadesila.

Njeni hitovi i danas se pevaju gotovo na svakom veselju, a nedavno se vratila na veliku muzičku scenu sa novim pesmama. Međutim, njen život je uvek bio meta spekulacija, budući da se povukla sa scene kako bi se posvetila odgajanju ćerke, Elma nije izlazi u javnost, sve do nedavno. 

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Elma Sinanović Instagram

 

Ona se 2018. godine vratila estradi i izdala novi album, ali ju je zadesila tragedija kada je njen suprug Smail Sinanović Magi preminuo nakon duge i teške bolesti.

Smail i Selma 1997. godine dobili su ćerku Huliju, a pevačica neretko na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije sa naslednicom za koju mnogi kažu da je ista ona.

 

 

Ona se sada konačno vratila muzici i ponovo snima i nastupa, a u žižu javnosti dospela je i zbog tužbe koju je odlučila da podigne protiv Saše Popovića zbog navodnog duga koji ima prema njoj još od 2000. godine.

- Preko mog muža sam počela da se bavim muzikom. Nikad nisam pevala. Zvali su me kad se nešto dešava u gradu. Nikad se pre nisam bavila muzikom. Nisam pevala u kafani. Mnogo mi je teško kad pričam o tome, sve vezano za njega je lepo. Imala sam 19 godina, 26 godina smo bili u braku, duže sam bila kod njega, nego kod mojih roditelj - rekala je Elma za Telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Elma Sinanović intervju

 

On je u meni budio samo najlepše i gledao da pre svega uspem kao žena. Bio je izuzetan muškarac. Imala sam tako veliku slobodu, taj način na koji je on na meni radio... Sad kad vratim film i kad se setim kako je to nekad bilo, mogu da kažem da je on meni bio sve - ispričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading