Lazić smuvao novu devojku, a na ruci joj SIJA BURMA: Evo ko je Darkova nova devojka! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je nova devojka Darka Lazića!

Lazić smuvao novu devojku, a na ruci joj SIJA BURMA: Evo ko je Darkova nova devojka! (FOTO)

Foto: printscreen/pinktv

Folker Darko Lazić uplovio je u novu vezu, a da nije prošlo ni 5 meseci od kako je raskinuo sa koleginicom Barbarom Bobak.

Lazić je prvo pokazao svojim pratiocima devojku od pozadi, kada su zajedno pozirali u teretani i tom prilikom njegova devojka bila je okrenuta leđima, pa su svi komentarisali njenu figuru. Nova izabranica Darka Lazića zove se Katarina i ima već jedan brak iza sebe, piše Blic.

Republika

Foto: instagram/darkolazicofficial

Darko Lazić i Sandra Afrika

 

Na njenom Instagram profilu, još uvek stoji fotografija, na kojoj ona pozira sa burmom na ruci, dok u njoj drži čašu vina. Katarina je definitivno ponosna na svoje telo, te su njene mreže pune fotki na kojima ističe obline.

 

Da podsetimo, Darko Lazić i Katarina uhvaćeni su u jednom klubu kako se ljube i razmenjuju nežnosti.

Naime, dok je pevao, ona mu je prišla i pred svima ga poljubila u usta. On se oduševljeno nasmejao, a onda i nastavio da zabavlja prisutne.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Lazić i Marina Gagić se ljube

 

Darko Lazić iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja. Donedavno je bio u emotivnoj vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, koju je i verio. Iako su mnogi očekivali svadbu, usledio je iznenadni raskid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading