Lučić kategoričan! Želimo pobedu na startu!

Autor:

Sport

01.09.2022

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić izjavio je uoči sutrašnjeg (21.00) duela prvog kola D grupe na Evrobasketu protiv Holandije da je cilj pobeda i dobro otvaranje šampionata.

Lučić kategoričan! Želimo pobedu na startu!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić protiv Grčke

Košarkaš Bajerna istakao je da Srbija ne sme da potceni Holandiju.

- Konačno smo tu, sutra počinjemo Eurobasket protiv Holandije koja će biti jako motivisana da igra sa nama i ima svoje ambicije i snove. Mi želimo pobedu i dobar početak- izjavio je Lučić na konferenciji za medije u Pragu.


- Uvek takve utakmice, ako se ne uđe u njih sa pravim pristupom, mogu da budu opasne. Posebno ako je takmičenje u grupi, a oni će biti jako motivisani i spremni da se nadmeću sa nama. Osnovno je da pokažemo poštovanje prema njima i na pravi način otvorimo prvenstvo- rekao je Lučić.

Kapiten "orlova" ne mari mnogo za konstatacije stranih medija da je Srbija skup sjajnih pojedinaca.

- Tim je mnogo važniji i iznad je svakog pojedinca. Imamo veliki broj igrača spremnih da se podrede ekipi. Pravimo timski duh i nastavićemo u tom pravcu- poručio je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading