LUČIĆ POSLE VAŽNE POBEDE NAD GRCIMA: Osećam se umorno, izgubili smo Vasu...

Autor:

Sport

25.08.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, istakao je da ekipa ima kvalitet i samopouzdanje.

LUČIĆ POSLE VAŽNE POBEDE NAD GRCIMA: Osećam se umorno, izgubili smo Vasu...

Foto: Starsport

Vladimir Lučić protiv Grčke

Košarkaška reprezentacija Srbije uspela je posle produžetka da upiše važnu pobedu protiv Grčke u "Štark areni", u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Najviše vremena na parketu proveo je Vladimir Lučić, koji je igrao čak 40 minuta i 11 sekundi. Za to vreme je upisao 14 poena, po dva skoka i asistencije, tri ukradene lopte i jednu blokadu.

Osećam se umorno, utakmica je bila prilično fizički zahtevna, nakon samo tri nedelje priprema... Hvala publici, koja je došla u velikom broju i bila podrška večeras. U pripremnoj utakmici smo rekli da su Grci sjajni sa Janisom. Iako smo timski bili dobri, on je fizički dominantan i nekada nema odbrane protiv njega. Izgubili smo Vasu, jedinog pravog pleja i dobro je da smo se adaptirali - rekao je Lučić posle utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Lučić šutira preko Janisa Adetokumba

Odgovorio je potom na pitanje šta su on i njegovi saigrači pomislili posle trojke koju je Tajler Dorsi pogodio za produžetak.

Nismo pomislili ništa, mislim da imamo dovoljan kvalitet i samopouzdanje da se u teškim trenucima vratimo kao tim. To smo protiv Italije uradili u pripremama, tako smo i ovde. Vraćali smo se. Tek smo tri nedelje u pripremama. Važnost ovih utakmica je jako velika, u Turskoj će biti još bitnija. Moramo fizički da izdržimo ovaj ritam, najvažnije da smo pobedili. 

Srbiju u nedelju očekuje naredni meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, protiv Turske u gostima.

To je dobro za nas što su izgubili. Poraz od Letonije njihov. Tamo nas čeka dobra dvorana, dobra su ekipa, sa evroligašima i NBA igračima. Sigurno još teža utakmica nego ova večeras - podvukao je Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading