SESTRA I MAJKA IZ PAKLA: Severina i Ana iza Marijaninih leđa krali IMOVINU, pa je odjavile sa kućne adrese! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina ne prestaje da šokira javnost njenim potezima!

SESTRA I MAJKA IZ PAKLA: Severina i Ana iza Marijaninih leđa krali IMOVINU, pa je odjavile sa kućne adrese! (FOTO)

Foto: Instagram

Severina

O sukobu između Severine Vučković i njene sestre Marijane izgleda tek će se pisati, jer svakog dana saznajemo sve više detalja o njihovom narušenom odnosu.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana se pojavila informacija direktno iz Hrvatske da je Severina deo porodične zemlje, umesto ponudi sestrama, kao što je i morala po zakonu da uradi, ona ga je ustupila vlasniku investitoru da izgradi šoping-centar.

Republika

Foto: Printscreen Facebook

Severina Vučković i majka Ana

 

Na taj način je sestre dovela u situaciju da bez saglasnosti investitora ne mogu da prodaju svoj deo imovine. Danas otkrivamo da to nije jedino što je izazvalo jaz između Severine i njenih sestara Marijane Popović i Zdenke Vučković Žunić. Navodno, kako tvrde naši dobro obavešteni sagovornici, Marijanu je posebno pogodilo i to što ju je Severina skoro odjavila sa splitske adrese, i to, kako ona smatra, da bi mogla da proda stan njihove majke Ane.

- Severina i njena majka Ana su na silu i bez Marijaninog znanja nju odjavile sa adrese u Aninom stanu u Splitu. Namera im je bila da majka proda taj stan i da sav novac da samo Severini, a ne sestrama Marijani i Zdenki. Kada je Severina u utorak ušla u stan i u njemu zatekla Marijanu, odmah je krenula da viče na sestru: "Marš iz mog stana!" Severinina i Anina ideja bila je da se proda taj stan u Požeškoj ulici u Splitu. Taj stan ima oko 70 kvadrata i on danas na tržištu vredi oko 400.000 evra - priča naš izvor i dodatno objašnjava: - Stvar je u tome da ako Marijanu odjave sa tog prebivališta, oni mogu da prodaju taj stan. A mogu da je odjave zato što ona živi u Nemačkoj, pa zato Seve forsira tu priču da ona živi u Nemačkoj kako bi opravdala njeno brisanje iz adrese. Zato Severina mudro u javnosti govori preko advokata da njena sestra ne živi u Splitu i da godinama nemaju kontakt sa njom. To što Severina radi svojim sestrama je neviđena nepravda - završava izvor za Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Severina Vučković uhapšena

 

Podsetimo, u utorak po podne Severinina sestra Marijana je prijavila policiji u Splitu da ju je sestra pretukla, pa je za pevačicom raspisana poternica. Seve je uhapšena nakon toga na aerodromu u Zagrebu, a zatim je u sedištu kriminalističke policije negirala ove optužbe, pa se potom pravdala u javnosti da je ona fizički napadnuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading