Leonardo Di Kaprio smuvao DUPLO MLAĐU manekenku: Raskinuo sa Kamilom, pa kroz šake propustio NJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.09.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leonardo Di Kaprio se ne smiruje!

Leonardo Di Kaprio smuvao DUPLO MLAĐU manekenku: Raskinuo sa Kamilom, pa kroz šake propustio NJU! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Jedan od najpoznatijih glumaca Leonardo Di Kaprio smuvao je 22-godišnju rusku lepoticu i manekenku Mariju Beregovu, prenose mediji. Naime, ova ruska lepotica već u kategoriji manekenki do 25 godina provodi vreme sa glumcem. Međutim, ono što kvari njihovu sreću jeste što je Marijino vreme ograničeno. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo Di Kaprio

 

Podsetimo, Leonardno koji nikada javno nije izlazio sa partnerkom koja je starija od 25 godina, kaže da se sa Marijom sastao u Sen Tropeu, budući da je tu fotografisana kako se ukrcava u hajtu tokom jula. 

 

 

No, navodi se da postoje izveštaji da je manekenka završila u Sent Tropeu nakon što se razišla sa svojim suprugom Ahmedom Masudom Abdelhafidom. Ono što je zanimljivo za Marijinog supruga jeste to što je njegov deda bio pomoćni libijskog diktatora pukovnika Moamera Gadafija. 

U utorak je kao bomba odjeknula vest da je Di Kaprio prekinuo vezu sa manekenkom Kamilom Morone, koja je u junu napunila svega 25 godina.

 

 

Beli dim se pojavio iz dimnjaka na vrhu srednje škole u ​​severnom Holivudu, signalizirajući da je Leonardo Di Kaprio izabrao novu devojku - našalila se jedna osoba na Tviteru.

Sada je zvanično, kako prenose strani portali, da je Beregova sledeća u nizu modela koja je prošla kroz Leonardove šake. 

 

 

- Da li ste ikada pomislili da je Leonardo DiKaprio toliko ponosan na svoj rad u Titaniku, izlazi samo sa ženama koje nisu bile dovoljno stare da bi ga videle kada je premijerno prikazan, tako da on može da podeli poseban trenutak gledanja sa njima prvi put vreme? Da li vam je to uopšte palo na pamet? - napisao je posmatrač na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading