Đedović RASKOKAO Karleušu, sastavio je sa zemljom: "Pričala je ko je peder i ko ima sidu, a sad se ogrće zastavom DUGINIH BOJA"

Autor:

Zabava

01.09.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović razvalio Jelenu Karleušu zbog njenih dvoličnih stavova!

Đedović RASKOKAO Karleušu, sastavio je sa zemljom: "Pričala je ko je peder i ko ima sidu, a sad se ogrće zastavom DUGINIH BOJA"

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com prtinscreen

Novinar Marko Đedović tvrdi da Jelena Karleuša nije nikakva podrška Europrajdu i da je do juče bila protiv LGBT populacije, ali da sada ovo radi zbog publiciteta. Novinar se dotakao Europrajda i smatra da bi trebalo da se održi.

Republika

Foto: N. Mutić

Marko Đedović u Minskom polju

 

- Na svako okupljanje i šetanje gledam onako kako je Ustavom garantovano. Svako ima pravo da šeta i svako ima pravo na slobodu izražavanja, šetanja i okupljanja. Ako ćemo gledati tako onda ni ovi što su se okupljali već nisu trebali da se okupljaju - rekao je novinar za Kurir.

Đedović je bio oštar i veoma žestoko opleo po Jeleni Karleuši.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša

 

- Jedan od njenih budalaština i njenih komentara kojim godinama zasipa javnost su mi odvratne i jezive. Iskreno govoreći, kredibilitet žene koja vaginom peva švaleru danas nam je divan dan iz spavaće sobe. Dok su u dnevnoj sobi deca sa mužem, zaista ne mogu da pričam o kredibilitetu te osobe. Što se tiče njene podrške ona nije podrška ljudima, već čini kontra uslugu. Iako je zvučno ime da te neka šou zvezda podržala i koja razvlači svoje genitalije, meni je to van svake pameti.

- Što se tiče kačenja na Cecu, nek se okrene svojoj kući pa nek kaže zašto je bila onako zadrti antivakser, pa se sad odjednom vakcinisala. Pritom je ona kolege novinare etiketirala kao gej osobe i ona je svetu pričala ko je gej, a ko to nije. Pričala je o tome ko je p*der a ko nije i ko ima sidu a ko nema zato što je p*der ili nije. A sada će se ogrnuti zastavom duginih boja - rekao je novinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Veternik

02.09.2022 04:53

Termitu nije ovde jelena bitna, bitno je da ti kazes za sebe boli nekog sta ti kazes konju oh izvinizw plemenite zivotinje sto vas poredim sa termitom