Željko Mitrović BESAN, žestoko odgovorio Baki Prasetu: Ti znaš da ja NE ZABORAVLJAM, kad SAHRANIM BRATA baviću se tobom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović odgovorio Baki Prasetu.

Željko Mitrović BESAN, žestoko odgovorio Baki Prasetu: Ti znaš da ja NE ZABORAVLJAM, kad SAHRANIM BRATA baviću se tobom! (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić/E stock

Jutjuber Bogdan Ilić, široj javnosti poznatiji kao Baka Prase, optužio je vlasnika televizije ''Pink'' Željka Mitrovića da mu je dužan novac, a Mitrović nije ostao nem na ove optužbe, te mu je žestoko odgovorio i obećao će se obračunati sa njim.

- U danima kada mi je umro brat i kada spremam njegovu sahranu, Baka Prase mi se zahvalio za sve što sam uradio za njega, a to nije malo. Bogdane, sve je okej, ali ti znaš da je ne zaboravljam, bez nervoze, dok ne sahranim brata neću se baviti tvojim izmišljotinama - poručio je Željko Mitrović u postu na svom Instagram profilu, gde je i okačio video Bogdana Ilića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading