Otkriveno zbog čega je Iva Grgurić ostala bez IMUĆNOG CRNOGORCA: Ova influenserka joj maznula priliku života! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Jovanić maznula dečka Ivi Grgurić!

Otkriveno zbog čega je Iva Grgurić ostala bez IMUĆNOG CRNOGORCA: Ova influenserka joj maznula priliku života! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Buran ljubavni život pobednica ,,Zadruge 3" i voditeljke Ive Grgurić godinama je pod budnim okom javnosti, starleta je nedavno doživela pravi ljubavni brodolom.

Naime, prema rečima dobro upućenog izvora, Iva je mesecima uživala u ljubavi sa zgodnim Crnogorcem Milošem Mandićem, koji ju je obasipao skupocenim poklonima. Međutim, ovoj idili došao je kraj kada se Nikšićanin zaljubio u influenserku Dunju Jovanić, poznatiju kao Fešn Bejb, koju na društvenim mrežama prati 340.000 ljudi.

Republika

Foto: Youtube printscreen/ Dunja Jovanic

Dunja Jovanić Instagram

 

- Iva nikada nije krila da voli život na visokoj nozi i svi njeni momci oduvek su bili imućni te su joj to bez puno muke pružali. Iako se na društvenim mrežama hvali skupocenim poklonima, egzotičnim putovanjima i romantičnim večerama, nakon izlaska iz rijalitija Iva se trudila da identitet svojih partnera sačuva od javnosti - rekao je na samom početku razgovora izvor za Alo koji je želeo da ostane anoniman.

- Međutim, svi u Crnoj Gori znaju da je ona donedavno bila u vezi s Milošem. On radi u Porto Montenegru, veoma je imućan i široke je ruke. Grgorićeva je od njega dobijala skupoceni „kartije“ nakit od nekoliko hiljada evra, putovali su zajedno u Italiju, a pružio joj je i uživanje u najskupljim kompleksima Crnogorskog primorja. Neretko, Miloš je znao da je iznenadi i raskošnim buketima od 101 crvene ruže, a poklonima se Iva redovno hvalila na svom Instagramu - rekao je sagovornik, koji je otkrio kada je došlo do preokreta u ljubavnom odnosu kontroverzne starlete.

Republika

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić ulazi u Zadrugu 6

 

- Međutim, sve se promenilo kada je Miloš upoznao Dunju, koja ga je oduševila. Iako je totalno drugačija od Grgurićeve, ona je privukla njegovu pažnju i Nikšićanin je odlučio da raskine vezu sa starletom. Ubrzo je ušao u romansu s influenserkom, koja se sada na svojim društvenim mrežama hvali istim poklonima i iznenađenjima u kojima je doskora njena prethodnica uživala. Oni se kreću na istim mestima, Dunja dobija identične cvetne aranžmane, a Miloš ju je upoznao i sa svima iz svog okruženja - objasnio je sagovornik za Alo, koji je potom otkrio kako je Iva podnela raskid sa imućnim Nikšićaninom.

- Iva je jako teško podnela ovaj rastanak, povređena joj je sujeta i nije mogla da se pomiri s krajem njihove romanse. Miloševa sestra Mina zadala je finalni udarac kada je bivšu snajku otpratila, a Dunju zapratila na Instagramu. Fitnes instruktorka time je jasno pokazala Grgurićevoj da su Mandići s njom zaista završili - zaključio je izvor za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading