Obožavala ju je cela BIVŠA JUGA, a jedan detalj o njoj NIKO NIJE ZNAO: Doris Dragović dugo je krila svoje PRAVO IME, evo kako se ZAISTA ZOVE!

Autor:

Zabava

24.08.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako važi za jednu od najpoznatijih jugoslovenskih pevačica, pravo ime Doris Dragović malo ko zna!

Obožavala ju je cela BIVŠA JUGA, a jedan detalj o njoj NIKO NIJE ZNAO: Doris Dragović dugo je krila svoje PRAVO IME, evo kako se ZAISTA ZOVE!

Foto: printscreen/youtube.com

Slavna pevačica Doris Dragović svoju karijeru započela je 1986. godine, kada je sa pesmom „Željo moja“ predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji u Norveškoj i tin prilikom zauzela 11. mesto.

Iako se nakon raspada države više okrenula karijeri u Hrvatskoj, njene pesme su se slušale širom regiona, a i danas se uz njeno ime vezuju brojni hitovi i bogata karijera.

Međutim, iako je stekla veliku popularnost, a njen život bio pod budnim okom javnosti, mnogima je promakao jedan detalj iz njene privatnosti.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Doris Dragović

 

Naime, malo ko zna da Doris zapravo nije njeno pravo ime, već nadimak nastao od imena Dorotea. Takođe, pevačica se već trideset godina ne preziva Dragović, budući da se pre tri decenije udala za bivšeg vaterpolistu Maria Budimira.

Podsetimo, pevačica svoj privatni život drži dalje od javnosti, ali je o svom suprugu rekla da joj je velika podrška.

- Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - rekla je svojevremeno Doris o suprugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leona

24.08.2022 18:02

Koga je, zaboga, briga kako se zove neka srbomrziteljica. Secam se, negde, januara '97 ili '98 je govorila za TV ovako : Za Novu Godinu pevala sam Hrvatima u Kotoru.