Željko Šašić TUŽEN, jurili ga za priznanje OČINSTVA! Pevač otkrio sve detalje AGONIJE kroz koju je prolazio!

Autor:

Zabava

20.08.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić doživeo neprijatnu situaciju.

Željko Šašić TUŽEN, jurili ga za priznanje OČINSTVA! Pevač otkrio sve detalje AGONIJE kroz koju je prolazio!

Foto: ATA Images

U poslednje vreme vanbračna deca pevača i tužbe za priznavanje očinstva koje dobijaju tresu estradu, a svojevremeno se to dogodilo i Željku Šašiću. Naime, on je bio tužen čak u Nemačkoj, a da ga jure za priznavanje očinstva saznao je od strane nemačkog osiguranja.

- Na svu sreću sve je to trajalo kratko hvala Bogu, jer su pronašli oca tog deteta, verovali ili ne postoji još jedan Željko Šašić koji je pravi otac deteta i koji živi u Nemačkoj. Ja sam prošao kroz agoniju kada sam čitao papire gde se navodi da sam ja otac nekog deteta. Sva sreća kasnije se dokazalo da je u pitanju neki drugi Željko Šašić, prošlo je par dana i opet su me kontaktirali objašnjavajući da nisam to ja.Čak su mi rekli da imam pravo i da ih tužim i da se duboko izvinjavaju.Ja ih nisam tužio, nema tu šta ja njih da tužim kada su se izvinili, ali da su mi skratili život, Boga mi jesu - ispričao je svojevremeno za Svet pevač i nastavio:

Republika

Foto: ATA Images

Željko Šašić

- Bio sam šokiran, danima nisam mogao da dođem sebi, da zaista imam vanbračno dete istog trenutka bih ga priznao bez pogovora, ma sto odsto bih ga priznao - rekao je pevač i dodao:

Republika

Foto: ATA Images

Željko Šašić o tužbi koju je dobio za priznavanje očinstva

- Nakon toga dešavalo mi se tokom karijere da su me obožavateljke zvale i molile da im napravim dete, ma svega je bilo, ali najviše me je ovo iznenadilo da ti iz druge države kažu da si optužen, e to mi je bilo zaista neverovatno. Inače, nikada nisam upoznao ni tu majku, ni to dete, a ni drugog Željka Šašića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading