Superliga Srbije! Pazarci nastavili sa pobedama!

Autor:

Sport

19.08.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su večeras na svom terenu ekipu Napretka rezultatom 2:1 (1:0) u prvom meču sedmog kola Superlige Srbije.

Superliga Srbije! Pazarci nastavili sa pobedama!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Novog Pazara

Novi Pazar je poveo u 40. minutu golom Mitra Ergelaša. Gosti su izjednačili u 55. minutu preko Nemanje Krstića. Pobedu domaćem timu doneo je Andrija Majdevac u 76. minutu iz penala.

Novi Pazar je trenutno treći na tabeli sa 12 bodova, dok je Napredak 14. sa samo dva osvojena boda. Novi Pazar će u narednom kolu gostovati novosadskoj Mladosti, dok će Radnički u Nišu dočekati Napredak.

U subotu od 17.55 časova u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i lučanska Mladost, dok će Javor od 20 sati u Ivanjici dočekati kragujevački Radnički. U nedelju od 18 sati biće odigrana dva meča 7. kola SLS, a sastaće se Radnik - Radnički (N) i TSC - Mladost (NS). Voždovac će u ponedeljak u Beogradu od 17 časova igrati sa Kolubarom.

Mečevi Čukarički - Crvena zvezda i Partizan - Spartak su odloženi zbog obaveza "večitih" u evropskim klupskim takmičenjima.

Prvo mesto na tabeli drži Crvena zvezda sa 15 bodova.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading