Šta se dešava ovoj ženi? Severina TERALA publiku na MASOVNO GOJENJE, reči koje su ZGROZILE javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim pivskog stomaka, pevačica Severina je pokazala da se skroz zapustila, što je na poslednjem koncertu i priznala

Šta se dešava ovoj ženi? Severina TERALA publiku na MASOVNO GOJENJE, reči koje su ZGROZILE javnost! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kao što je portal Republika.rs već pisao, hrvatska pevačica Severina Vučković nekada je veoma vodila računa o tome kakve fotografije deli s javnošću putem društvenih mreža, međutim, u poslednje vreme čini se da više ne mari za izgled. Osim pivskog stomaka, pevačica je pokazala da se skroz zapustila, što je na poslednjem koncertu i priznala.

Foto: instagram.com/severina

 

Naime, Severina se u pauzi između blokova na nastupu obratila publici i potvrdila sve ono što je naš list i pisao. Da nije sva svoja, te da ne zna šta priča, jasno je kada je pozvala na masovno gojenje.

- Moram nešto da vam ispričam i priznam. Ja sam htela da obučem neku staru haljinu, ali evo da vam kažem jednu dobru vest, Severina se udebljala. Što znači da se možemo slobodno debljati svi. Biće nam ludo, biće nam jako dobro - rekla je pevačica, dok je publika bila u transu.

Foto: instagram.com/severina

 

Inače, hrvatska pevačica se nedavno na jednom koncertu pojavila u pripijenoj crnoj haljini u kojoj je do izražaja došao njen pivski stomak. Nakon toga nije marila za to što se na probi pred koncert pojavila u svetlim pantalonama, u kojima se ocrtavao celulit na zadnjici i butinama, a osim toga, do izražaja su došle i masne naslage.

Foto: instagram.com/severina

 

Ovakvu Severinu još nismo upoznali, budući da je uvek vodila računa u telu, kao i o stajlingu, te je zbog svega toga njeno sadašnje predstavljanje još šokantnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading