NEMAM NI SRCA, NI OBRAZA, NI DUŠE DA PEVAM: Boban Rajović se oglasio povodom stravičnog ZLOČINA na Cetinju

Autor:

Zabava

12.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Boban Rajović oglasio se povodom velike tragedije koja se dogodila danas na Cetinju.

NEMAM NI SRCA, NI OBRAZA, NI DUŠE DA PEVAM: Boban Rajović se oglasio povodom stravičnog ZLOČINA na Cetinju

Foto: ATA Images

Boban Rajović

Crnogorski pevač Boban Rajović oglasio se putem društvenih mreža povodom stravičnog događaja koji je danas potresao region. Kako je istakao, zbog velike tragedije koja se danas dogodila na Cetinju, otkazao je nastup i za njega je, kako je naveo, istog trenutka počeo dan žalosti.

- Dobri moji ljudi, ja ni srca, ni duše, ni obraza, a ni volje nemam večeras da pevam. Ne postoji iskreniji i direktniji način da vam to kažem od ovog. Duša me boli za ljudima, nesrećnim ljudima koji su danas stradali od ruke jednog čoveka na Cetinju - napisao je pevač, pa dodao:

Foto: ATA Images

Boban Rajović

 

- 11 nevinih je stradalo, ubijeno. Što se mene tiče, meni je tog trenutka počeo dan žalosti, ne onog kad ga zvanično proglase. Moje srce i misli su uz porodice nastradalih, čuvajte se dobri ljudi!

Podsetimo, tridesetčetvorogodišnji Vučko Borilović danas je na Cetinju usmrtio 11 osoba i ranio šestoro, a potom je ubijen, a stravične vesti potresle su ceo region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading