UBIJENA DECA NA CETINJU IMALA 8 i 11 GODINA! Preminuli na licu mesta! Majka im podlegla povredama u bolnici! ŽIVELI KAO PODSTANARI U KUĆI UBICE!

Autor:

Svet

12.08.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučko Borilović danas je na Cetinju ubio 10 osoba, među kojima i dvoje dece, i još šestoro ranio.

UBIJENA DECA NA CETINJU IMALA 8 i 11 GODINA! Preminuli na licu mesta! Majka im podlegla povredama u bolnici! ŽIVELI KAO PODSTANARI U KUĆI UBICE!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Očevici su navodno izjavili da je napadač prvo ubio podstanarku i njenu decu, a nakon toga pozvao supruga ubijene i kazao mu šta je uradio, pišu Vijesti. Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.

Motiv krvavog pira na Cetinju je dug koji su podstanari imali prema Vučku Boriloviću.

Nastradala deca su imala 8 i 11 godina, prema rečima direktora Uprave policije Zorana Brđanina.

- Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 časova tridesetčetvorogodišnji muškarac V.B., sa Cetinja, pucao je na porodicu, čiji su članovi boravili u postorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške - lišio života dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest - rekao je Brđanin u izjavi za medije.

Porodica koja je stanovala kod kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio bar 10 ljudi, kasnila je, navodno, sa plaćanjem kirije, piše Telegraf.

Podsećamo, ubicu je likvidirao sugrađanin, a ne policija kako je prvobitno bilo objavljeno.

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading