VUČKA BORILOVIĆA NIJE LIKVIDIRALA POLICIJA VEĆ SUGRAĐANIN! Oglasila se tužiteljka posle MASAKRA na Cetinju! Među 11 ubijenih DVOJE DECE! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

12.08.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić nakon okončanog uviđaja na Cetinju kazala je da su na licu mesta zatekli devet smrtno stradalih osoba.

VUČKA BORILOVIĆA NIJE LIKVIDIRALA POLICIJA VEĆ SUGRAĐANIN! Oglasila se tužiteljka posle MASAKRA na Cetinju! Među 11 ubijenih DVOJE DECE! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

U međuvremenu su, kako je kazala televiziji Vijesti, dobili informaciju iz Kliničkog centra Crne Gore da su još dve osobe podlegle povredama.

Na Cetinju je danas iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubicom, kojeg je, kako je kazala Nastić, usmrtio sugrađanin. Ona nije mogla da kaže o kome se radi, jer je objasnila da uviđaj još traje.

Nastić je dodala da je šest osoba na lečenju, dvoje na Cetinju i četvoro u Kliničkom centru.

- Od 11 smrtno stradalih lica, dvoje je dece. Radi se na rasvjetljavanju slučaja - kazala je Nastić televiziji Vijesti.

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Masakr na Cetinju

 

Tridesetčetvorogodišnji Vučko Borilović usmrtio je danas 10 osoba na Cetinju, a potom je ubijen. Kako Vijesti saznaju, on je pucao na više ljudi u blizini njegovog mjesta stanovanja.

TV Vijesti je javila, pozivajući se na očevice, da je napadač prvo ubio komšinicu i njenu decu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i kazao mu šta je uradio.

Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.

Komšije i rođaci su ranije rekli da je Borilović ubio i svoju ženu i troje dece, ali to izgleda nije tačno,

 

Više slika pogledajte u galeriji:

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading