UBIO PODSTANARU ŽENU I DECU PA GA POZVAO TELEFONOM!? Novi detalji jezivog masakra na Cetinju!

Autor:

Svet

12.08.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pucnjavi koja se danas dogodila u Crnoj Gori, Vučko Borilović najpre je ubio podstanarku i njenu decu, a potom je pozvao njenog supruga i saopštio mu da mu je pobio porodicu.

UBIO PODSTANARU ŽENU I DECU PA GA POZVAO TELEFONOM!? Novi detalji jezivog masakra na Cetinju!

Foto: facebook.com/Borilovic Vuk

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, nakon toga Borilović je krenuo da puca svojim lovačkim karabinom u prolaznike u sugrađane.

Podsećamo, u cetinjskom naselju Medovina, ubijeno je 10 osoba, dok je šestoro povređenih, među kojima je i pripadnik policije, potvrđeno za Javni servis Crne Gore iz Uprave policije.

Vučko Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomehaničarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

Rođaci kažu i da je Borilović ubio i svoju ženu i troje male dece, ali to nije još zvanično potvrđeno, kao ni da je pomahnitali Cetinjanin ubio komšiji suprugu i decu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading