PRIJOVIĆKI NA ČELU PIŠE POLJOPRIVREDA! Ajfonka URNISALA PEVAČICE, JAVNO rekla sve ono što drugi pričaju IZA LEĐA!

Autor:

Zabava

12.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Prijović, Teu Tairović, Jelenu Karleušu i Radu Manjlović starleta nije štedela, već je rekla javno sve ono što im drugi pričaju iza leđa.

PRIJOVIĆKI NA ČELU PIŠE POLJOPRIVREDA! Ajfonka URNISALA PEVAČICE, JAVNO rekla sve ono što drugi pričaju IZA LEĐA!

Foto: ATA Images

Tijana Ajfon bez dlake na jeziku komentarisala stilove, fizički izgled i spremnost domaćih pevačica koje su trenutno najpopularnije na domaćoj estradi. Aleksandru Prijović, Teu Tairović, Jelenu Karleušu i Radu Manjlović starleta nije štedela, već je rekla javno sve ono što im drugi pričaju iza leđa.

Foto: ATA Images

Tijana Ajfon

 

Naime, Ajfonka ističe da, bez obzira na to što bez problema može da kupi markirane i papreno skupe stvari, njoj nije problem da svoje seksi, utegnuto telo upakuje i u krpice koje su prosečnih cena.


- Nemam problem sa etiketama, mogu da nosim i patike od 2.000 dinara, ali zato torba mora da bude dobra i markirana. Nije stvar u tome koliko nešto košta, nego kako ti to izneseš. Na meni haljina od 1.000 dinara stoji kao da košta 1.000 evra. Ja sam brend, imam dobro telo i moćna sam žena. Operacije su mi samo pomogle da budem još jača mačka. Ja mogu da stilizujem pola estrade - rekla je Tijana, a onda analizirala estradne zvezde.

 

Džabe Priji pare kad joj na čelu piše "poljoprivreda"


Tijana Ajfon prvo se dotakla Aleksandre Prijović, trenutno jedne od najvećih ženskih muzičkih zvezda.

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijovič

 

Ona je Breninu snajku nazvala milom, ali smatra da joj baš ništa lepo ne stoji:


- Džabe marka ako na čelu piše "poljoprivreda", kao Aleksandri Prijović. Znači ne vredi. Ona je tako dobra devojka, tako milo stvorenje, ali joj ništa ne stoji, to je problem.

 

Rada je dobra duša, ali joj nema pomoći


Tijana je istakla da obožava Radu Manojlović, ali da joj njen stil oblačenja nije jasan. Starleta smatra da pevačica navlači na sebe šta stigne i da deluje da joj i nije važno kako će izgledati.

 

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

 

- Pola estrade se loše oblači. Mnogo gotivim Radu Manojlović, toliko je dobar čovek i milo mi bude kada je vidim, ali uvek se pitam: "Zašto ova žena nema stilistu?" Njoj je totalno nebitno šta će da obuče. Ona je dobra duša, ali joj nema pomoći.

 

Tea je celulitara, nosi dopi*njak i vrti guzicom


Tijana Ajfon je bila najžešća kada je u pitanju atraktivna Tea Tairović, koja trenutno hara estradom. Ona smatra da pevačica nema hitove, već da samo ima celulita na izvoz.

Foto: ATA Images

Tea Tairović

 


- Tea Tairović je katastrofa. Celulitara! Ubola dva hita, napravila je brdo para, ali zašto ima celulit? Mislim se: "Devojko, sakrij ga malo, nije sve obući dopičnjak i vrteti." Nije sve u tome. Možeš ti da i obučeš haljinu do poda, ali da istakneš seksepil.


JK ne cenim, ali je modna ikona!


Ajfonka kaže da ne podržava životne odluke i poteze Jelene Karleuša, ali da joj skida kapu kada je odevanje u pitanju.

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša

 


- Recimo, Karleuša se oblači tako da ne možeš da joj nađeš zamerku. Generalno je ne poštujem, ne volim ono što je javno uradila, žena mi je bljak, ali se oblači ludilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading