Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao jasnu prognozu: Naši fudbaleri mogu do polufinala u Kataru!

Autor:

Sport

12.08.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao jasnu prognozu: Naši fudbaleri mogu do polufinala u Kataru!

Foto: Instagram/FSS

Fudbaleri Srbije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Prva Tema" na "TV Prva", govorio je o šansama naše fudbalske reprezentacije na predstojećem Mundijalu u Kataru, koji startuje 20. novembra i traje do 18. decembra.

Vučić je uoči puta u Lisabon na megdan Portugaliji za plasman na Mundijal, imao poruku za fudbalere: "Idite i pobedite".

- Ljudima je bilo čudno jer je to bio veliki rizik. Rekao sam idite i pobediti ih. Mislim da imamo jednu od najboljih reprezentacija. Ali, više volim košarku, bolje je poznajem. Ne na osnovu samog kvaliteta, već psihologije, time se pomalo bavim. Jedan sam od retkih u Srbiji koji je pročitao Jaspersa. To su hiljade stranica. Mislim da možemo do polufinala. Imamo dobar kostur. Ako prođemo mi i Brazil, idemo na Portugal i Maroko, pa onda na Špance i Hrvate.

Vučić je govorio i o mogućnosti da uživo u Kataru prati i navija za našu reprezntaciju:

- Al Tani (katarski emir) me je pozvao, važno mi je da razgovaramo o saradnji i Er Srbiji i mnogim drugim stvarima. Možda taman tada, ako organizujemo sastanak, jednu utakmicu pogledam- istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading