Skinuo se Milomir Marić (66) na plaži: Vesna objavila slike sa odmora, komentari na račun njegovog izgleda PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Voljena partnerka voditelja Milomira Marića objavila je njegovu fotografiju sa plaže, koja je pobrala sve simpatije!

Skinuo se Milomir Marić (66) na plaži: Vesna objavila slike sa odmora, komentari na račun njegovog izgleda PLJUŠTE! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Poznati voditelj Hepi televizije Milomir Marić pre samo nedelju dana uživao je na suncu sa sa njegovom voljenom Vesnom Radusinović, a tom prilikom, ona je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se on obnažio. 

Milomira nismo imali priliku često da viđamo u ovakvim izdanjima, što je sve iznenadilo, pa su se komentari samo nizali jedni ispod drugih. 

- "Uživate", "Beži sa sunca Mariću, nije zdravo", "Gospodin čovek"...  - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Marić je tokom gostovanja u emisiji "Šta sam tebi, ko sam sebi" otkrio da je u periodu njegove operacije srca, Vedran bio uz njega danonoćno, a o Vedrana je konstantno nazivao ''moj sin''.

- To je bio prvi put gde si na ivici života i smrti. Ugradnja prvog stenta je trajala satima. Moj sin je stajao ispred sale, lekari su gledali u pod, on je mislio da sam gotov. Nisu mogli da mi povežu krvne sudove, bila je užasna situacija, ali sam uspeo da preživim - otkrio je Milomir.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Daca

12.08.2022 14:00

Svaka čast na izgledu , duhovitosti, znanju i umeću. Pametan i normalan. (osim kada prekida sagovornika), Treba da uspori malo, srce ima vek trajanja. neka si nam zdrav i živ kao što i tvoj sin želi.