Mandina udovica se SKINULA, pa pokazala TELO: Anastasija Mandić (49) izgleda kao AVION, zategnuta kao praćka! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Anja Mandić pokazala je zavidnu figuru u kupaćem kostimu!

Mandina udovica se SKINULA, pa pokazala TELO: Anastasija Mandić (49) izgleda kao AVION, zategnuta kao praćka! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumica Anastasija Mandić i udovica Milorada Mandića Mande nakon tragedija i gubitka supruga, potpuno se povukla iz javnosti i svoj emotivni život više nije pokazivala. Iako se ne zna da li je Anja ispunjena u ljubavnom smislu, svi komentarišu njenu fotografiju, koja je izazvala veliku polemiku.

 

Naime, Anastasija je na Instagram storiju postavila fotografiju u kupaćem kostimu, koju je napravila pre tri godine. Zategnuto telo kao praćka privuklo je pažnju svim njenim pratiocima, koji su bili oduševljeni njenim izgledom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Mandić u kupaćem kostimu Instagram

 

Anja je pobrala sve simpatije reakcija Instagram pratioca, a po njenom izrazu lica može se primetiti da je tada baš uživala. 

Anastasija nikada nije prežalila Mandinu smrt, a iz njihove ljubavi rodio se naslednik, koji joj je centar sveta i sve svoje slobodno vreme usmerava ka njemu. No, kako godine prolazile, rana i bol na srcu ne zaceljevaju, pa je tako Anastasija imala potrebu da se svima obrati na Instagram profilu. Ona je podelila Mandinu fotografiju i emotivnim rečima dirnula sve u srce. 

 

 

Srećan nam Svetski dan pozorišta. I ovako sa osmehom da volimo pozorište u sebi, a ne sebe u pozorištu. I negujmo ga, još više - napisala je Anastasija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading