"Više nije živa..." Sestra NESTALE Marijane Seifert u BOLNOJ ISPOVESTI otkrila jeziv DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Marijane Seifert u bolnoj ispovesti, otkrila je da ja sumnja da je ona živa.

"Više nije živa..." Sestra NESTALE Marijane Seifert u BOLNOJ ISPOVESTI otkrila jeziv DETALJ! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Marijana Seifert, pobednici Velikog brata, se gubi svaki trag. Njena sestra Maja Kovačević sada je ispričala da ne odustaje od istine.

"U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj", ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

Republika

Foto: printscreen

Marijana Seifert nestala

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti", kaže Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert u Velikom vratu

- Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uraio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome", dodala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading