ŠTA RADI MIROLJUB PETROVIĆ DOK MU PRETI ROBIJA? Trese se Srbija zbog optužnice, kvazi akademik IMA PREČA POSLA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku dok je Osnovno tužilaštvo u Leskovcu podizalo optužnicu protiv Miroljuba Petrovića za nadrilekarstvo, on je po svemu sudeći imao druga posla.

ŠTA RADI MIROLJUB PETROVIĆ DOK MU PRETI ROBIJA? Trese se Srbija zbog optužnice, kvazi akademik IMA PREČA POSLA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/miroljub petrovic

Kako je Republika već pisala, u leskovački sud 29. jula stigao je optužni predlog protiv Petrovića, a leskovačko Tužilaštvo tereti ga da je bez dozvole spravljao biljne lekove, ekstrate, čajeve i sokove i tako lečio više osoba, među kojima su sada i dvojica pokojnika.

Zbog ovih optužbi Petrović bi, prema slovu zakona, mogao da završi na robiji do tri godine, ali po svemu sudeći on za to nimalo ne haje.

Naime, gotovo u trenutku kada je medijsko nebo u Srbiji bilo preplavljeno informacijama o optužnici protiv Petrovića, on je na svoj Jutjub kanalu objavio novi video snimak pod naslovom "Biblija i Kuran - kritika i samokritika".

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

 

Istog, 3. avgusta Petrović je objavio i snimak pod naslovom "Priče Solomonove 12", koji se takođe bavi religijskim pitanjima.

Republika je, inače, pokušala da kontaktira Petrovića putem mejl adrese poznate redakciji kako bismo dobili komentar, ali se on nije oglašavao povodom optužbi koje mu se stavljaju na teret.

Petrović je, inače, u srpskoj javnosti postao pod poznat po uzrečici "Pod mač, bato", koja je maltene stekla status društvenog fenomema, s obzirom na to da se na internetu i društvenim mrežama koristi u najrazličitijim kontekstima i sa najrazličitijim povodima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda za Miroljuba! ✊

04.08.2022 12:53

Blago nama, dok nas rijaliti kultura napada. 😁😘🖐