KAKAV BLAM I SRAMOTA RTS-a! Propagiraju NEMORAL - Goci Bend uči Srbe: "Oženiću Švabicu, bogata je baba, kada umre, penziju nasledi baraba" (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blam RTS-a odjeknuo je daleko, a sve zahvaljujući Goci Bendu!

KAKAV BLAM I SRAMOTA RTS-a! Propagiraju NEMORAL - Goci Bend uči Srbe: "Oženiću Švabicu, bogata je baba, kada umre, penziju nasledi baraba" (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

RTS je oduvek želeo da neguje program kao kulturnu umetnički sastav poznatih ličnosti, sa uglednim karijerama, a onda se sve preokrenulo preko noći. Naime, nedavno je čak i Goci Bend imao koncert i nastup na RTS-u, koji je šokirao celu naciju. 

Republika

Foto: printskirn/youtube

Goci Bend pesme

 

Međutim, pored toga što je nastupao ovaj, nadasve impozantni pevač sa karijerom koja govori za sebe, tekst pesme koju je pevao, ravan je blamu i nekulturni kulturnog programa.

 

Republika

Foto: printskrin/instagram

Baja Mali Knindža

 

- Oženiću Švabicu, bogata je baba, kada umre, penziju nasledi baraba! - ide deo teksta koji je izvazvao veliku polemiku. 

Na društvenoj mreži Tviter snimak je postao viralan, a komentari su užasavajuće.

 

 

- U snu se ne snilo; Posle ovog umetnickog dela zaključujem da je Gara štivo za čitanke; Užas... jadni normalni, ako nas je ostalo; I ovo je kultura? Jao Knindze, dajte malo se opametite; Ne gledam RTS već nekoliko godina. Ovo je strašno i tužno - bili su samo neki od komentara.

Postavlja se pitanje, da li RTS i dalje neguje i propagira kulturnu Srbiju?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.08.2022 04:38

Nazalost ,cula sam ovu bruku RTSa. Ovo je samo za TV Corbu. Ako su takve muzicke nevrednosti popularne na Palama,onda nije trebalo ni da idete tamo. Ibarska je blize. Ovo su pesme koje se plasiraju gastarbajterima, da bi im se za vikend uzimao ogroman novac. Smesno ne moze biti, jer gledaoci od RTSa i njegovih emisija ocekuju pristojnost i kvalitet. Zbog ovakve blamaze, odgovorne osobe bi trebalo da podnesu ostavke,a da se drugi put obrati paznja na nepoznate autore, izvodjace,kao i na numere koje ce biti predstavljene. I filmski progam je sa explicitnim scenama nasilja i sexa,a onda se pitamo ,kako su deca,omladina, a mi odrasli postali agresivni i svaki dan novo monstruzno,porodicno ubistvo. Iako ne zelimo da gledamo ovakve scene ,iznenadne reklame,dok gledamo nesto kvaliteno,razbiju osecaj opustanja , saznavanja i napretka.