"Čuvamo jedan metak za tebe..." Đorđe Balašević otišao je u GROB sa JEZIVOM istinom o pretnjama, u OVOM gradu su želeli da ga UBIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest pokojnog Đorđa Balaševića ledi krv u žilama, pretili su i spremali metak za njega!

"Čuvamo jedan metak za tebe..." Đorđe Balašević otišao je u GROB sa JEZIVOM istinom o pretnjama, u OVOM gradu su želeli da ga UBIJU! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Kantautor i pevač Đorđe Balašević važio je za jednog od najboljih muzičara na našim prostorima. Njegove pesme i danas žive, a iznenada smrt ga je zauvek odvela sa zemlje, na večni počinak. 

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Đorđe Balašević na koncertu

 

Međutim, u jednoj emisiji, Đorđe je otkrio koliko mu je bilo teško zbog pretnji koje je dobijao kroz poruke, od stanovnika Banjaluke. Naime, kako je u jednoj emisiji ispričao, Balašević je dobijao opomene da su građani sačuvali jedan metak za njega, što njega zapravo nije plašilo, ali je bio mnogo razočaran. 

- Ima gradova u kojima nisam dobrodošao, kad bolje razmislim, ima samo jedan. Banjaluka, to je grad iz kog mi stalno stižu poruke: ,;Čuvamo metak za tebe". Ja sam rekao da je to super, bila je davno emisija u kojoj mi je voditelj rekao kada ću opet doći, to je bilo pred rat, ja sam rekao da ću sigurno doći, jer sam Banjaluku pominjao u pesmama, puno sam voleo taj grad, rekao sam da ću doći kada se opet skupe oni koji su prvi put došli - govorio je Balašević.

Republika

Foto: Printscreen/Republika

Đorđe Balašević preminuo

 

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži TikTok, a u nastavku možete pogledati detaljnije:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading