TEA TAIROVIĆ ZAPROŠENA: Pevačicu na nastupu DEČKO oduševio, ona ponela SKUPOCENI PRSTEN na ruci! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati muškarac pozvao je pevačicu da priđe jer je hteo nešto da joj poruči, a kad je shvatila o čemu se radi, ostala je u šoku.

TEA TAIROVIĆ ZAPROŠENA: Pevačicu na nastupu DEČKO oduševio, ona ponela SKUPOCENI PRSTEN na ruci! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevačica Tea Tairović doživela je šok dok je pevala u Kikindi kada joj je nasred nastupa prišao muškarac iz publike kako bi je zaprosio. Pevačicu je momak pozvao da priđe jer je hteo nešto da joj poruči, a kad je shvatila o čemu se radi prasnula je u smeh. Bend je napravio kratku pauzu, a kada je muškarcu rekla "da",stavio joj je prsten na ruku. Okupljeni su počeli da aplaudiraju, a Tea se zahvalila na originalnoj ideji, pa je nastavila da peva.

Foto: Instagram printscreen

Tea Tairović zaprošena

 

 

Kako su neki na društvenim mrežama počeli da pišu da je pevačica ovu situaciju izrežirala zarad marketinga, u jednom intervujuu Tea je iskoristila priliku da objasni da joj takve stvari nisu potrebne jer je zadovoljna karijerom koju je do sada napravila.
Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović nastup

 

- Moj album je slušan, što se da čuti na nastupima i tezgama jer publika jednoglasno peva svaku pesmu. Meni ovakve marketinške fore ne trebaju, nemam potrebu za tim stvarima. Tračevima se ne bavim jer za to nemam vremena, a svako ima pravo sa svog profila na društvenim mrežama da piše šta želi - rekla je folkerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading