ODJEDNOM ME ZAPLJUSNULA JARA! Komšinica baka Ljubinke kaže da su sve komšije skočile u pomoć da ugase požar!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je stogodišnja žena stradala u požaru, ekipa portala Republika, saznala je nove detalje od komšinice preminule starice.

ODJEDNOM ME ZAPLJUSNULA JARA! Komšinica baka Ljubinke kaže da su sve komšije skočile u pomoć da ugase požar!

Foto: ST/V. LUKIĆ/P. DIVAC

Komšinica starice koja je stradala u požaru rekla je za portal Republika da je čim je shvatila da je počeo požar u stanu baka Ljubinke pozvala pomoć i da su vatrogasci odmah pozvani. 

- Spremala sam se za spavanje, a onda sam čula neko pucketanje ispod svog stana. Pogledala sam kroz prozor i odjednom me je zapljusnula jara i shvatila sam da je ispod mene, u stanu baka Ljubinke, počeo požar. Istrčala sam na hodnik i počela da lupam na sva vrata kako bih probudila sve komšije, pa smo svi krenuli da trčimo napolje. Devojka koja živi do mene kaže da su joj bili vreli radijatori. Momci koji žive u stanu pored Ljubinkinog su joj lupali na vrata, ali su ubrzo morali da pobegnu jer je vatra bila sve jača. Pozvali smo i vatrogasce, ali su oni imali veliki problem da priđu zgradi i tu se izgubilo vreme - priča za naš portal staričina komšinica.

Foto: V. Lukić

Požar na Novom Beogradu

Ona kaže da je Ljubinku poslednji put videla sinoć oko 21 sat.

- Čini mi se da je tada išla do marketa, kako bi spremila nešto za večeru. Možda je i ostavila šporet uključen, pa je to izazvalo požar. Znam da nije bila pušač. Ima samo sina iz prvog braka, koji je bio na moru u Crnoj Gori, pa su mu sinoć javili šta se desilo. Njen pokojni muž je imao dvoje dece - kaže naša sagovornica.

Stanar koji živi ispod stana u kojem je izbila vatrena buktinja kaže da je u njegovom stanu došlo do poplave. 

- Kod mene je samo izbila poplava od gašenja vatre, ali mi bar nisu stradali kućni aparati. Samo ću parket morati da menjam - istakao je komšija.

Podsetimo, stogodišnja žena stradala je u požaru koji je u nedelju oko jedan sat iza ponoći zahvatio stan na četvrtom spratu u Ulici Antifašističke borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading