ŠTA ĆE REĆI PRIJA NA OVO? Milica Pavlović se motala oko Živojinovića, pevala mu na uvce ljubavnu pesmu, pa se uvijala oko njega kao zmija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović pevala je na uvce Filipu Živojinoviću, a od Aleksandre Prijović ni traga, ni glava!

ŠTA ĆE REĆI PRIJA NA OVO? Milica Pavlović se motala oko Živojinovića, pevala mu na uvce ljubavnu pesmu, pa se uvijala oko njega kao zmija! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Milica Pavlović juče se ludo provodila na venčanju svoje prijateljice, manekenke Mine Milutinović koja se udala za košarkaša Nemanju Nedovića, a sa njom je uživao i Filip Živojinović, suprug Aleksandre Prijović.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Milica je snimila nekoliko video snimka i uglavnom je na snimcima sama. Međutim, na jednom joj društvo pravi i Filip Živojinović koji joj je upao u kadar dok je pevala " Dozvola za ljubav" od Dejana Matića.

 

Pevačica se zanela pevajući srceparajuću pesmu, a Filip je uživao dok je slušao. A kako Aleksandra nije primećena na svadbi Mine Milutinović i Nemanje Nedovića, mnogi su se pitali šta će upravo pevačica reći na ovaj snimak Milice i njenog supruga.

Detaljnije u video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading