Kao kad su bili klinci! Ceca sa Tasom i Veljkom putuje na odmor na Kipar!

Autor:

Zabava

01.08.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica će posle brojnih koncerata koje je imala na domaćem terenu i u regionu da ode na zasluženu pauzu, pa će s najbližima da uživa svojoj vili pored mora.

Kao kad su bili klinci! Ceca sa Tasom i Veljkom putuje na odmor na Kipar!

Foto: ATA Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovaće uskoro sa ćerkom Anastasijom Ražnatović i sinom Veljkom na zajednički odmor na Kipar, kao što su to tradicionalno radili dok su oni bili klinci. Pevačica će posle brojnih koncerata koje je imala na domaćem terenu i u regionu da ode na zasluženu pauzu, pa će s najbližima da uživa svojoj vili koju ima pored mora. 

- Ceci na Kipru uvek uživa za sve pare, a tokom godina dosta je ulagala u svoju vilu kako bi imala sve što je potrebno za kavlitetan odmor. Tamo je po ceo dan na bazenu ili na plažama, a kad napuni baterije vraća se nazad, kao top spremna za poslovne obaveze - priča izvor. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Ceca sa decom

 

Inače, Anastasiji će takođe odmor dobro da dođe, s obzirom na to da je i ona radila punom parom, a poslednji u nizu koncerata održala je u Makedoniji u Strumici, gde se tražila karta više. Anastasija je ređala hit za hitom, "Rane", "Izvini", "Promašena", "Gotovo", a gosti kluba su u glas pevali sa Anastasijom. U jednom trenutku pevačica je zapevala hitove Cece Ražnatović i time dovela atmosferu do usijanja.  Ona se na kraju obratila okupljenima i poručila da se raduje ponovnom druženju.

- Hvala Strumice, sjajno smo se zabavili i radujem se ponovnom dolasku. Ovo je za mene bilo veče za pamćenje, a verujem i za vas - poručila je Ražnatovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading