Vidojeva UDOVICA kao vesnik proleća: Nikolina UŽIVA za sve pare, cvetna lepršava haljinica, a u ruci PIĆE, nazdravlja ŽIVOTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek šokirala je javnost svojim izdanjem!

Vidojeva UDOVICA kao vesnik proleća: Nikolina UŽIVA za sve pare, cvetna lepršava haljinica, a u ruci PIĆE, nazdravlja ŽIVOTU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon Austrije, udovica Vidoja Ristovića Nikolina Pišek odmara se na moru pa je s pratiocima podelila fotografiju sa ostrva Krka. Pozirala je na brodu sa čašom pića u ruci, a na sebi je imala letnju, kratku, šarenu haljinu.

 

"Kada bi se barem moglo kazniti leto zbog prebrze vožnje. Uvek proleti", napisala je Nikolina pored fotografije.

 

 

Na jednoj je pozirala i s voditeljkom Ivom Jerković koja joj se javila u komentarima i napisala: "Joj, baš nam je bilo lepo, i gužvu bih ponovila! Predivnaaaa".

Pišekova je na Instagram profilu pre koji dan objavila i fotografiju na kojoj pozira nasmešena i naslonjena na motor, a fotografija je snimljena u Austriji, u Beču.

 

 

Podsetimo, voditeljka je obeležila i Vidojev rođendan pa je objavila fotografije koje su nastale kroz godine.

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti - napisala je Nikolina te podelila fotografije na kojima su njih dvoje, njihovi prijatelji i na kojima je on s porodicom. Uz objavu je označila i da se nalazi u moru ljubavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading