U prošlosti TRPELA žestoko NASILJE: Nikolija Jovanović nikad iskrenija o PRETNJAMA, otkrila da li je kriva za RASPAD "Elitnih odreda" (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović priznala da je dobijala pretnje zbog veze sa Reljom Popovićem!

U prošlosti TRPELA žestoko NASILJE: Nikolija Jovanović nikad iskrenija o PRETNJAMA, otkrila da li je kriva za RASPAD "Elitnih odreda" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ekstravagantna pevačica Nikolija Jovanović upoznala je svog nevenčanog supruga Relju Popovića u vreme kada je on bio član grupe "Elitni odredi".

Ubrzo nakon njihove poslovne saradnje, odnosno nakon objavljivanja zajedničke pesme, ova grupa se raspala. Verni fanovi već godinama unazad krive pevačicu za krah Elitnih odreda.

 

Pevačica kaže da se i dan-danas susreće sa negativnim i uznemirujućim komentarima na ovaj račun, te da je u vreme raspada grupe prolazila kroz neku vrstu sajber nasilja.

- Zbog "Elitnih odreda" jesam bila žrtva sajber nasilja i to bez konkretnog razloga. Ljudi i dalje vole da misle da sam ja kriva i da sam imala neki uticaj na tu priču, a moj uticaj je apsolutno bio ravan nuli. Ja bih da jednom za svagda završim sa tim, iako znam da je džabe što ja hoću da stavim tačku, kad narod ne kapira - rekla je Nikolija koja se zatim osvrnula na sam početak svoje karijere i dodala da je pomalo i sama svojim izjavama i ponašanjem doprinela negativnom publicitetu.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolija Jovanović i Relja Popović

 

- Dobro, ja sam malo i sama provocirala na početku karijere, nije to bilo niotkuda. Sada već, iz iskustva, tačno znam šta to narod nervira, šta ne, šta je "pitkije", šta nije... Ali, ne može ni uvek da im se ide uz dlaku - iskrena je pevačica dok govori za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading