EKSKLUZIVNO! Zavirite u prijavu Jovane Jeremić protiv Maje Marinković i Belivukovih ljudi: Morbidne pretnje lede krv u žilama! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

29.07.2022

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji Jovana Jeremić dala je iskaz u policiji povodom pretnji koje su joj upućene preko mobilnog telefona.

EKSKLUZIVNO! Zavirite u prijavu Jovane Jeremić protiv Maje Marinković i Belivukovih ljudi: Morbidne pretnje lede krv u žilama! (FOTO)

Foto: N.Mutić/Republika

Ona se danas u prostorijama UKP zadržala četiri puna sata, gde je policijskim službenicima do detalja opisala pretnje koje su joj nedavno upućene preko mobilnog telefona od strane NN lica.

Kako je voditeljka ranije rekla, pretnje su upućene od osobe koja je kako tvrdi bliska starleti Tamari Đurić od koje je navodno dobila broj. Voditeljka kaže da u pretećim porukama koje je primila, nepoznata osoba joj je zapretila da će joj se svašta desiti ako još jednom bude u usta uzela bivšu učesnicu rijalitija "Zadruga" Maju Marinković kao i da će njena voditeljska karijera biti završena.

Nešto ranije voditeljka je rekla da je uplašena za svoju bezbednost jer joj pretnje dolaze od osobe koja je navodno bliska sa ozloglašenim kriminalcem Veljkom Belivukom, te da su je i inspektori upozorili da bude na oprezu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading