Jovana Jeremić će POLUDETI, Maja je URNISALA! Nazvala je ČISTAČICOM, pa udarila NISKO: Izašla si iz RUPE, svojom pojavom BRUKAŠ! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković žestoko spusitla Jovanu Jeremić.

Jovana Jeremić će POLUDETI, Maja je URNISALA! Nazvala je ČISTAČICOM, pa udarila NISKO: Izašla si iz RUPE, svojom pojavom BRUKAŠ! (FOTO)

Foto: E-stock, ST/P. Divac

Rat između Maje Marinković i voditeljke Jovane Jeremić. Naime, nakon što je Maja iznela optužbe na račun Jeremićeve rekavši da koristi opojne supstance i da bi što pre trebalo da se izleči, Jovana joj nije ostala dužna.

- Maja kreće od sebe, ako ona koristi te supstance, to ne znači da svi mi koristimo. Nekima je dovoljna samo knjiga da bi bili superinteligentni i hiperaktivni na televiziji, a nekima ni kokain ni ona stvar nisu dovoljni da briljiraju, pa se upropaste kao što je ona upropastila samu sebe svojim postupcima, što u "Zadruzi", što posle nje. Jednom kurva je uvek kurva - rekla je ona i dodala da će za laži koje je iznela biti tužena.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić o Maji Marinković

Međutim, Maju ovo nije zaustavila, te je nastavila sa uvredama na svom Instagram profilu, gde je objavila fotografiju iz Jovanine emisije i nazvala je cirkuzantkinjom.

- Poštovanje dame i gospodo, ukoliko želite da vam pod bude perfektno čist, možete kontaktirati Jovanu Jeremić, koja uredno čisti podove po studiju. Pored nje, čistačice vam uopšte nisu ni potrebne. Kako neko kaže "ekstremno moćniji", ne znam da li to misle kada ih zavedu svetla velikoga grada, kada iz rupe dođu na najgledaniju televiziju, a onda istu ne poštuju, brukajući ih svojom pojavom, pa bih joj poručila: Jovana, draga, to ti nisu "Parovi". Navikla je tamo da bude cirkuzantkinja, pa misli ovde je tako, malo si se zavozala - napisala je Maja.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković o Jovani Jeremić

Podsetimo, Jovana nije ostala dužna Marinkovićevoj, pa je hitnom reakcijom uspela da spusti mladu starletu i to brutalnim rečima:

- Ja sam došla sa nacionalne frekvencije na osnovu svog rada i svojih rezultata, a Maja iz rupe u koju nije ubacio samo onaj ko nije hteo. Kad smo kod rupa, toliko, pozdrav iz džakuzija - rekla je Jovana za Espreso.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bućka

25.07.2022 15:58

Kakva god da je Maja ,za ovu starleticu u pokušaju je institucija,nego koliko ovaj vriskom košta po satu 🤣🤣